Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Madde Bağımlısı Çocuklar İçin Yol Parası Karşılığı Dedektiflik Hizmeti

Özel Dedektif Nejat Değirmencioğlu, Çocuklarindan Şüphelenen Ailelere, Sadece Yol Parası Karşılığı Takip Hizmeti Veriyor.

Haber Giriş Tarihi: 11.05.2016 13:26
Haber Güncellenme Tarihi: 11.05.2016 13:26
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Madde Bağımlısı Çocuklar İçin Yol Parası Karşılığı Dedektiflik Hizmeti
Son yıllarda özellikle çocuklarda artan madde bağımlılığı sorununun, ailelerin de korkulu rüyası olduğunu söyleyen Özel Dedektif Nejat Değirmencioğlu, başlattığı sosyal sorumluluk projesi ile ailelere destek verdiğini açıkladı. Değirmencioğlu, çocuklarından şüphelenen ailelerin tüm dosya ve takip masraflarını kendi birimlerince karşıladıklarını, ailelerden sadece yol parası talep ettiklerini söyledi
Madde bağımlısı ya da şüpheli çocuklara yönelik takip konusunda bilgi veren Özel Dedektif Nejat Değirmencioğlu, günümüzde kötü alışkanlıklara sahip çok sayıda çocuk olduğunu ve bunun tespitinin öneminli olduğunu vurguladı. Söz konusu çocuk olunca ekip olarak daha özverili ve dikkatli olduklarını ifade eden Değirmencioğlu, genel olarak aile durumları hakkında da bilgi vererek, "Akla gelen ilk durum ayrılmış ya da sorunlu ailelerin çocuklarında daha fazla bağımlılık görünür diye düşünceye girilebiliniyor. Lakin bunu şu zaman içinde kestirmek mümkün değildir. Dosyalarımızın içinde her türlü aileden takip yürüttüğümüz çocuklar var" dedi.
Aldığı bir dosya ile ilgili de örnek veren Değirmencioğlu, "Yaklaşık 4 ay önce genç bir çift sürekli benden randevu talebinde bulundu. Lakin yoğun bir süreçte olduğum için kendileriyle anca 20 gün sonra görüşme fırsatım oldu. Orta halli bir aile. Anne ve baba çalışıyor. 12 yaşına yeni girmiş bir oğulları var. Çok zengin sayılmazlar. Son 8 aydır çocuklarında farklılık sezmeye başlamışlar. İlk zamanlar sigaraya merak salmıştır diye pek umursamamışlar ancak kilo ve yüzündeki renkler değişmeye başlayınca takip gerektirdiğini düşünmüşler. Defalarca doktora götürmek isteseler de 12 yaşındaki çocuğun hükmü daha ağır basmış. Hatta 3 kez de evden kaçmış. Çocuğu takibe aldığımızda artık gerçek bir bağımlılık yolunda gittiğini gördük. Günlerce titiz bir takip sonucu alışkanlıklarını belirledik ve belgeledik. Maddeyi ulaştığı yerlerin deşifresi yapıldı ve ihbarı sağlandı. Babanın ve annenin otoriterlerinin arttırılması sağlandı. Uzman desteği ile de tedavisi devam ediyor" ifadelerini kaydetti.
AİLELERE ÜCRETSİZ DEDEKTİFLİK HİZMETİ
Şimdiye kadar deşifre olmadıklarını söyleyen Özel Dedektif Nejat Değirmencioğlu, "Küçük çocukların hayatları bizim deşifre olmamızdan daha önemli" dedi.
Aynı zamanda başlattıkları bir sosyal sorumluluk projesi hakkında da bilgi veren Değirmencioğlu, "Benim öncülüğümde ve benim başlattığım bir projedir. Sağolsun ekibim de bu konuda tam destek veriyor ve her zaman yanımda oluyorlar. Çocuklarından şüphelenen ailelerin tüm dosya ve takip masraflarının tamamı bizim tarafımızdan karşılanıyor. Takip hizmeti çok meşakkatli ve maddi açıdan yüksek bir işlemdir. Ancak biz bu hizmeti Antalya dahilinde sadece yol masraflarının karşılanması dahilinde yapıyoruz. Yani hiçbir şekilde hizmet bedeli talep etmiyoruz. Gönül isterdi ki bu hizmeti ücretsiz olarak tüm Türkiye genelinde yapalım ancak ilerleyen zamanlarda bir sponsor desteğiyle belki bu da yapılabilir" diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.