Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Maç Sonrası Sahaya Bisikletiyle Girdi

PTT 1. Lig Play-Off rövanş maçında Adana Demirspor’un son dakika golüyle Elazığspor’u 2-1 yenerek finale yükseldiği maç sonrası binlerce taraftar sahaya girdi. Bir taraftarın bisikletle sahaya girmesi sosyal medyada olay oldu.Adana Demirspor,...

Haber Giriş Tarihi: 24.05.2016 09:39
Haber Güncellenme Tarihi: 24.05.2016 09:39
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Maç Sonrası Sahaya Bisikletiyle Girdi
PTT 1. Lig Play-Off rövanş maçında Adana Demirspor’un son dakika golüyle Elazığspor’u 2-1 yenerek finale yükseldiği maç sonrası binlerce taraftar sahaya girdi. Bir taraftarın bisikletle sahaya girmesi sosyal medyada olay oldu.
Adana Demirspor, Süper lig’e yükselmek için Play-Off yarı final rövanş maçında dün gece Elazığspor ile 5 Ocak Fatih Terim Stadı’nda karşı karşıya geldi.
İlk maçta 3-2 mağlup olan Adana Demirspor dün de maçın ikinci yarısında 1-0 geriye düştü. Ancak Adana Demirspor önce beraberliği yakaladı. Ev sahibi takım, 90+4. dakikada 2-1 öne geçerek yarı finale kaldı.
Hakemin maçı bitiren düdüğünü çalmasıyla birlikte binlerce taraftar sahaya inip sevgi gösterisinde bulundu. Ancak binlerce taraftarın arasında bir kişinin bisikletle sahaya inip sevinmesi herkesi hayrete düşürdü.
Taraftarlar içeri alınırken çakmak hatta bozuk paranın bile alınmadığı stada taraftarın bisikleti nasıl soktuğu akıllarda soru işareti olarak kaldı. Sosyal medyada paylaşılan fotoğrafın ardından sosyal medya kullanıcıları da "Çakmağın bile alınmadığı stada bu adam bisikleti nasıl soktu biri bana izah etsin" diyerek şaşkınlıklarını ifade etti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.