Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Maaşının Dört Katı Parayı Sahibine Ulaştırdı

Muratpaşa Belediyesi Aydın Kanza Parkı ve Kültür Merkezinin temizliğinden sorumlu iki kadın işçi çalışkanlıkları ve dürüstlükleri sebebiyle takdir belgesi aldı.Muratpaşa Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü işçilerinden 42 yaşındaki...

Haber Giriş Tarihi: 03.05.2016 15:59
Haber Güncellenme Tarihi: 03.05.2016 15:59
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Muratpaşa Belediyesi Aydın Kanza Parkı ve Kültür Merkezinin temizliğinden sorumlu iki kadın işçi çalışkanlıkları ve dürüstlükleri sebebiyle takdir belgesi aldı.
Muratpaşa Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü işçilerinden 42 yaşındaki Ayşe Çaltılı, Muratpaşa Belediyesi Gençlik Eğitim Merkezi (MURGEM)’den aldığı test kitapları ile YGS taban puanını aşarken, Dilek Can da, parkta bulduğu maaşının 4 katı parayı sahibine teslim etti.
Ayşe Çaltılı ve Dilek Can’ı Aydın Kanza Parkında sohbet ederek kutlayan Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, “Muratpaşa Belediyesi, temizlik işçisinden başkanına kadar bir ekiptir. Çalışma arkadaşlarımla gurur duyuyorum. Bütün çalışanlarımız benim arkadaşımdır. Çalışma arkadaşlarım bizi gururlandırdı, teşekkür ediyorum” dedi.
ZİRAAT FAKÜLTESİ İSTİYOR
Gençlerin zorlandığı YGS’de, taban puanı aşarak üniversite hayaline bir adım daha yaklaşan evli ve 4 çocuk annesi 42 yaşındaki Ayşe Çaltılı, “Enerji mühendisliği öğrencisi olan oğlumdan ve Muratpaşa Belediyesi Gençlik Eğitim Merkezinden aldığım hazırlık kitaplarıyla çalıştım, test çözdüm. İki yıllık ziraat yüksekokuluna gitmeyi istemiştim ama şimdi Ziraat Fakültesini hedefliyorum” diye konuştu.
Çaltılı, eşinin ilkokul mezunu olduğunu ve üniversite için kendisini desteklediğini belirtti.
İNSANLIK ÖLMEMİŞ DEDİRTTİ
Dilek Can ise Aydın Kanza Parkını temizlediği sırada, bulduğu aylık ücretinin 4 katı parayı banka dekontundan yola çıkarak sahibine ulaştırdı. 11 ve 7 yaşındaki iki torununun bakımını da üstlenen Can, “Çok şükür, torunlarıma bakmamı sağlayacak işim var. Belediye başkanıma teşekkür ederim. Süpürge yaparken gözlük kabı buldum. İçinde para olduğunu görünce herkese sordum. Sahibi çıkmadı. Bankaya gidip fişteki hesap numarasından paranın sahibine ulaştık teslim ettik” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.