Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Lunaparka Hiç Gitmemiş 200 Çocuğun Lunapark Sevinci

Manisa’da hayatlarında hiç lunaparka gitmemiş 200 sporcu çocuk, Manisa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından Manisa’da Ramazan ayı dolayısıyla kurulan lunaparka götürüldü.Hayatlarında hiç lunaparka gitmemiş dar gelirli...

Haber Giriş Tarihi: 24.06.2016 18:45
Haber Güncellenme Tarihi: 24.06.2016 18:45
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Manisa’da hayatlarında hiç lunaparka gitmemiş 200 sporcu çocuk, Manisa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından Manisa’da Ramazan ayı dolayısıyla kurulan lunaparka götürüldü.
Hayatlarında hiç lunaparka gitmemiş dar gelirli ailelerin 200 sporcu çocuğu lunaparkla tanıştı. Manisa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen Sevgi Çarkları Projesi kapsamında 200 sporcu çocuk Ramazan ayı dolayısıyla Manisa Cumhuriyet Meydanı’nda kurulan lunaparkta gönüllerince eğlendi. Başlarında spor öğretmenleriyle birlikte lunaparktaki oyuncaklarda vakit geçirdi. Çocuklar lunaparkta 2 saat boyunca gondola bindi, çarpışan arabaları kullandı, tırtılla tur attı. Proje hakkında bilgi veren Manisa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Savaş Duman, "Okulların kapanmasıyla birlikte sporcularımıza hem bir karne hediyesi olsun hem de Sevgi Çarkı dediğimiz o projeyi gerçekleştirmek adına Şehzadeler Belediyesi, Türkiye Dil ve Edebiyat Derneği ile birlikte bizim Manisa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü kulüplerinin yada diğer kulüplerin sporcularına lunaparkta o projemizi gerçekleştiriyoruz. Çocukların mutluluklarını görmek bizi daha çok mutlu ediyor. Bu mübarek aylarda onların o mutluluğunu almak bizi ayrıca mutlu ediyor. İnşallah bu projemiz daha büyük projelerle devam edecektir. Bugün burada sevgi çarklarını oluşturduk. Sevgi Çarkı büyüyecek daha büyük parçalar oluşturacak. Bu daha çok kenar mahallelerdeki lunaparka gelmek isteyen ama gelemeyen, çarpışan arabaya binmek isteyen ama binemeyen gondola binmek isteyen ama binemeyen çocuklarımızı burada ücretsiz misafir edeceğiz" dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.