Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Lüks Otelde İftar Yerine, Ramazan Kolisi Dağıttılar

Bayrampaşa’nın iş adamları her yıl gelenekselleşen iftar yemeği organizasyonu yerine ihtiyaç sahipleri ve şehit ailelerine dağıtılmak üzere Ramazan kolisi hazırlattı. Yaklaşık bin kolilik gıda yardımı ihtiyaç sahibi ailelere dağıtıldı.Bayrampaşa...

Haber Giriş Tarihi: 05.06.2016 12:59
Haber Güncellenme Tarihi: 05.06.2016 12:59
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bayrampaşa’nın iş adamları her yıl gelenekselleşen iftar yemeği organizasyonu yerine ihtiyaç sahipleri ve şehit ailelerine dağıtılmak üzere Ramazan kolisi hazırlattı. Yaklaşık bin kolilik gıda yardımı ihtiyaç sahibi ailelere dağıtıldı.
Bayrampaşa Tekstilci ve Sanayici İşadamları Derneği (BATİAD) her yıl gelenekselleşen iftar yemeği otel programını, bu yıl üyeleriyle istişare ettikten sonra iptal etti. İş adamları aynı parayı toplayarak Ramazan kumanyası hazırlattı. Hazırlanan kumanyalar Bayrampaşa’nın ihtiyaç sahibi ailelerine, şehit ailelerine ve çevre okullara dağıtıldı.
Otellerde verilen iftar için harcanan meblağlar yerine, yardım yapmanın daha uygun olacağı yönünde karar verdiklerini belirten BATİAD Başkanı Aydın Erten, yardımlaşmanın önemine değindi.
Sosyal sorumluluk projelerine çok önem verdiklerini ifade eden BATİAD Başkan Yardımcısı Erdem Tuğsavul, "Bu sene şehit haberlerinden dolayı iftar yapmama gereksinimi duyduk. Bunun üzerine düzenleyeceğimiz iftar yerine kumanya dağıtımını uygun gördük. Sosyal sorumluluk projelerine devam edeceğiz" diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.