Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

LÖSEV’den Çocuklara Dopdolu Bir Yaz Tatili

LÖSEV ’de yaz boyunca birbirinden farklı etkinliklerle tatilin tadını doyasıya çıkaran çocuklar, dolu dolu geçen bir yaz tatilinin ardından yeni eğitim öğretim yılına hazır.

Haber Giriş Tarihi: 04.09.2019 14:31
Haber Güncellenme Tarihi: 04.09.2019 14:31
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
LÖSEV’den Çocuklara Dopdolu Bir Yaz Tatili

Lösemili Çocuklar Vakfı LÖSEV, kayıtlı hastalarına sağlık ve eğitim yardımlarını ulaştırmanın yanı sıra onları sosyal destekleriyle de yalnız bırakmıyor. Eğitim öğretim dönemi boyunca Canım Kardeşim Ders Evi projesi kapsamında gönüllü eğitmenler tarafından akademik eğitim alan çocuklar, yaz döneminde ise LÖSEV Yaz Okulu Kapsamında birbirinden farklı aktivite ve etkinlik için bir araya geldi.

 

LÖSEV’li çocuklar yaz boyunca katıldıkları etkinliklerde; kent bostanlarında doğayla buluşmanın yanı sıra sevdikleri yiyeceklerin yapımını fabrikasını gezerek öğrendi. Kimi zaman atölye çalışmalarıyla yaratıcılıklarını geliştiren çocuklar, sıcak hava ve güneşin keyfini havuzda doyasıya eğlenerek çıkardı.

Yaz tatilini LÖSEV’in yaz okulu etkinlikleriyle geride bırakan çocuklar, yeni eğitim öğretim yılına da hazır. Tedavisi nedeniyle okuldaki derslerinden geri kalan çocuklar, aradaki farkı Canım Kardeşim Ders Evi ile kapatıyor. Her hafta gönüllü eğitmenler eşliğinde akademik eğitim alan LÖSEV’li kahraman çocuklar burada aldıkları eğitimlerle aynı zamanda lise ve üniversiteye de hazırlanıyor.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.