Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Lösemiyi yenip gezmeye çıktılar

Lösemi ile verdikleri savaşı kazanan minik bedenler, Lösemili Çocuklar Sağlık ve Eğitim Vakfı (LÖSEV) tarafından Eskişehir’e düzenlenen geziye katıldılar.Ankara’dan Yüksek Hızlı Tren vasıtasıyla, Bursa’dan ise otobüsle gelen toplam...

Haber Giriş Tarihi: 24.08.2016 12:06
Haber Güncellenme Tarihi: 24.08.2016 12:06
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Lösemiyi yenip gezmeye çıktılar
Lösemi ile verdikleri savaşı kazanan minik bedenler, Lösemili Çocuklar Sağlık ve Eğitim Vakfı (LÖSEV) tarafından Eskişehir’e düzenlenen geziye katıldılar.
Ankara’dan Yüksek Hızlı Tren vasıtasıyla, Bursa’dan ise otobüsle gelen toplam 32 çocuk, Eskişehir’deki 15 arkadaşı ile buluştu. Eskişehir’de buluşan 47 çocuk, LÖSEV tarafından yapılan organizasyon ile şehri gezecek. Eskişehir Ofis Sorumlusu Meltem Durulgan, yaz okulu etkinlikleri kapsamında geziyi düzenlediklerini söyledi.
Bursa Sosyal Hizmetler Sorumlusu Aylin Babaoğlu ise, çeşitli kuruluşların ve belediyelerin destekleri ile geziyi programladıklarını ifade etti. Kurban bağışlarını konusunda da bilgilendirmelerde bulunan Babaoğlu, "Çeşitli kuruluşların ve belediyelerin destekleriyle bu geziyi programladık. Özellikle eğitim ve öğretim döneminin sonunda çocuklarımız için bu tür etkinliklerle onlara moral sağlamaya çalışıyoruz. Aralarında uzun zamandır bizimle olanlar ve şimdilerde bizimle olanlar var. Birbirleri il tanışıp, dayanışma örneği gösteriyorlar. Arkadaşlıkları uzun zamandır devam ediyor. Önümüzde de bir Kurban Bayramı var. Bu dönemlerde aldığımız kurban bağışları bizim için çok önemli. Bu bağışlar çocuklarımıza taze et olarak ulaştırılıyor. Kurbanlar tamamen dini usullere uygun olarak kesiliyor. Her ay ailelerimize taze et ulaştırıyoruz. Bu yüzden bağışlar bizim için çok önemli. Vatandaşlarımızın bu konuda duyarlı olmalarını bekliyoruz" dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.