Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Lice Şehitleri Memleketlerine Uğurlandı

Diyarbakır’ın Lice ilçesinde teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan iki askerin naaşı, düzenlenen törenle memleketlerine uğurlandı.Diyarbakır Lice ilçesinde ’Bayrak-14 Şehit Jandarma Teğmen Abdülselam Özatak Müşterek Özel Birlik...

Haber Giriş Tarihi: 26.06.2016 16:59
Haber Güncellenme Tarihi: 26.06.2016 16:59
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Diyarbakır’ın Lice ilçesinde teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan iki askerin naaşı, düzenlenen törenle memleketlerine uğurlandı.
Diyarbakır Lice ilçesinde ’Bayrak-14 Şehit Jandarma Teğmen Abdülselam Özatak Müşterek Özel Birlik Operasyonu’nda teröristlerle çıkan çatışmada ağır yaralanan ve kaldırıldıkları Diyarbakır Asker Hastanesi’nde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit düşün Jandarma Astsubay Şükrü Ceylan ve Jandarma Uzman Çavuş Emrah Aytemiz için tören düzenlendi. Diyarbakır Asker Hastanesi’nde düzenlenen törene Vali Hüseyin Aksoy, Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Solmaz, Emniyet Müdürü Adnan Taşdan, vali yardımcıları ve askeri erkan katıldı.
Tören, şehitlerin naaşlarının alana getirilmesi ve bir dakikalık saygı duruşunun ardından başladı. Şehitlerin özgeçmişleri okundu ve daha sonra birlik adına kısa konuşma yapıldı. Dini vecibelerin yerine getirilmesinin ardından şehitler, katafalktan alınarak ambulansa kondu.
Şehit Jandarma Astsubay Şükrü Ceylan Kırıkkale, Jandarma Uzman Çavuş Emrah Aytemiz ise memleketi Rize’ye uğurlanmak üzere son yolculuğuna uğurlandı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.