Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Libadiye köprüsü yıkılarak yenileniyor

Libadiye köprüsü yıkılarak yenilenecek.Konuyla ilgili İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan yazılı açıklamada, "Halen 2x2 şerit olarak hizmet veren köprü, 2x3 şerit olarak Yeniden inşa edilecek. D-100 Üsküdar’a ve Acıbadem,...

Haber Giriş Tarihi: 15.07.2016 17:38
Haber Güncellenme Tarihi: 15.07.2016 17:38
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Libadiye köprüsü yıkılarak yenilenecek.
Konuyla ilgili İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan yazılı açıklamada, "Halen 2x2 şerit olarak hizmet veren köprü, 2x3 şerit olarak Yeniden inşa edilecek. D-100 Üsküdar’a ve Acıbadem, Ünalan ve Küçükçamlıca Mahalleleri arasında kesintisiz bağlantı sağlanacak.
Bu gece başlayacak çalışmalar süresince geçici trafik sirkülasyon projesi uygulanacak.
D-100 Karayolunun ve Anadolu Otoyolu’nun Üsküdar’dan geçen kısmının; Üsküdar-Acıbadem, Ünalan ve Küçükçamlıca Mahallelerinin birbirleriyle bağlantılarını kesintiye uğratan yapılanmasının kaldırılması amacıyla, Libadiye Köprüsü yıkılacak ve Yanyollar ilavesiyle yeniden yapılacak.Halen 2x2 şerit olarak hizmet veren Libadiye Köprüsü yıkılarak, 2x3 şerit olarak çalışacak şekilde yeniden yapılacak. Yeni köprünün altında planlanan araç altgeçitleri ile O-4 Kuzey ve Güney Yanyollarının akışı sürekli hale getirilecektir.Projenin hayata geçmesi ile; Üsküdar İlçesinden geçen D-100 Karayolu O-1(D-100 Karayolu-Boğaziçi Köprüsü Bağlantı Yolu) ve O-4 (Anadolu Otoyolu-Çamlıca Bağlantı Yolu) Yollarının, ilaveten; Acıbadem Mahallesi, Ünalan Mahallesi ve Küçük Çamlıca Mahallerinin birbirleriyle bağlantıları sağlanmış olacak.
15 Temmuz 2016 Cuma gecesini Cumartesiye bağlayan gece (bu gece) saat 00.00’da köprünün yıkımına başlanacak.Libadiye Köprüsü yıkımı ve yeni köprü inşası süresince, Geçici Trafik Sirkülasyonu Projesi uygulanacaktır. Buna göre: KüçükÇamlıca-Ünalan-Cumhuriyet ve Fetih Mahallelerinin bağlantıları Bestekar Çinuçen Tanrıkorur Caddesi (Köprüsü) ve Karlıdere Caddesi (Köprüsü) üzerinden sağlanacaktır" denildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.