Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Levent Uysal’dan Ramazan Bayramı mesajı

Nişantaşı Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Levent Uysal, Ramazan Bayramı dolayısıyla yayınladığı tebrik mesajında, ‘’Bereket, merhamet ve rahmet ayı olan Ramazan’ın sonuna geldik. Geçen hafta ülkemizde, İstanbul Atatürk Havaalanı’nda...

Haber Giriş Tarihi: 04.07.2016 08:59
Haber Güncellenme Tarihi: 04.07.2016 08:59
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Nişantaşı Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Levent Uysal, Ramazan Bayramı dolayısıyla yayınladığı tebrik mesajında, ‘’Bereket, merhamet ve rahmet ayı olan Ramazan’ın sonuna geldik. Geçen hafta ülkemizde, İstanbul Atatürk Havaalanı’nda gerçekleşen terör saldırısı bu kutsal günlerde hepimizi yasa boğdu. Diliyorum artık bu son olur ve güzel ülkemize, tüm İslam coğrafyasına ve insanlığa barış, huzur ve istikrar gelir’’ dedi.
Ramazan ayında başta oruç olmak üzere yapılan tüm ibadetlerin, hayırların, iyiliklerin kabul olmasını dileyen Uysal, tüm Türk milletinin ve İslam dünyasının Ramazan Bayramı’nı tebrik etti. Geçtiğimiz hafta İstanbul Atatürk Havaalanı’nda gerçekleşen hain terör olaylarının gölgesinde bir bayram yaşanacağını dile getiren Uysal, ‘’Son zamanlarda yaşadığımız terör saldırıları birçok insanımızın evine ateşler düşürdü, her birimizi derinden yaraladı. Bu hain saldırıyı kınıyor, saldırıda hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, ailelerine sabır, yaralı kardeşlerimize de acil şifalar diliyorum. Umuyorum ülke olarak bir daha böyle acılarla karşılaşmaz, barış ve huzur içinde yaşamımıza devam ederiz’’ diye konuştu.
Bayramlar aracılığıyla insanlar arasındaki dayanışmanın pekiştiğini, kardeşlik bilincinin yenilendiğini ifade eden Uysal, ‘’Dini bayramlarımızın özünde herkese insani sorumluluklarını hatırlatan bir yön de var. Dünyanın neresinde olursa olsun yardıma ihtiyacı olan ve ulaşabildiğimiz tüm mağdur ve mazlumlara hiçbir ayrım gözetmeden el uzatmak görevimizdir. Dünyanın pek çok yerinde Müslümanlar, bu bayrama terör olaylarının, savaşların, karışıklıkların gölgesinde, gözü yaşlı, yüreği yaralı giriyor. Bu durum hepimizi derinden etkiliyor ve üzüyor. Diliyorum bu mübarek günler tüm insanlığın güven ve huzur bulacağı bir geleceğin başlangıcı olur ve tüm dünyada silahlar susar, zulümler son bulur’’ ifadelerinde bulundu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.