Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Lekesiz’den makamına gelen hediyeleri ihtiyacı olanlara dağıtılması talimatı

Emniyet Genel Müdürlüğü görevini Selami Altınok’a bırakan M. Celalettin Lekesiz, görev yaptığı sürede gelen hediyelerin ihtiyaç sahiplerine dağıtılması talimatını verdi.Emniyet Genel Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, Lekesiz’in...

Haber Giriş Tarihi: 10.09.2016 13:39
Haber Güncellenme Tarihi: 10.09.2016 13:39
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Emniyet Genel Müdürlüğü görevini Selami Altınok’a bırakan M. Celalettin Lekesiz, görev yaptığı sürede gelen hediyelerin ihtiyaç sahiplerine dağıtılması talimatını verdi.
Emniyet Genel Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, Lekesiz’in 22 Eylül 2014 tarihinde başlamış olduğu görevinden 10 Eylül 2016 tarihinde ayrıldığı belirtilerek, "Lekesiz, görev yaptığı dönemde Makama takdim edilen giyimden süs eşyasına kadar çeşitli hediyeler için ‘ilgisine göre ihtiyacı olan kimselere ya da ilgili yerlere dağıtın veya demirbaşa kaydedin’ talimatı verdi.
Buna göre; 2014-2016 yılları arasında Makama sunulan toplam 814 adet gıda,65 adet giyim, 30 adet kitap, 3 adet masa, duvar saati ile 249 adet farklı nitelikte bulunan hediye ilgisine göre ihtiyaç sahibi ailelere ve öğrencilere dağıtılırken; bazı eşyalar da demirbaşa kaydedildi.
Konu ile ilgili olarak bir değerlendirme yapan Lekesiz, hediyelerin esasen şahsa değil, Makama getirildiğini vurgulayarak, nezaket göstererek çeşitli hediyeler getirenlere de teşekkür etti" denildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.