Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Lapseki’de 5 Katlı Apartman Çöktü

Çanakkale’nin Lapseki ilçesinde inşaat hafriyatı sırasında 5 katlı bir apartman çöktü.Edinilen bilgiye göre, Lapseki’de bir inşaat için hafriyat kazısı yapıldığı sırada, bitişikteki 5 katlı apartman çöktü. Çalışma sırasında...

Haber Giriş Tarihi: 12.05.2016 17:14
Haber Güncellenme Tarihi: 12.05.2016 17:14
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Lapseki’de 5 Katlı Apartman Çöktü
Çanakkale’nin Lapseki ilçesinde inşaat hafriyatı sırasında 5 katlı bir apartman çöktü.
Edinilen bilgiye göre, Lapseki’de bir inşaat için hafriyat kazısı yapıldığı sırada, bitişikteki 5 katlı apartman çöktü. Çalışma sırasında işçiler apartmanın yan yattığını fark edince uyarıda bulundu. Hemen apartman sakinleri tahliye edildi. Aralarında bebeklerin ve çocukların da apartman sakinleri sokağa çıktı. Çok geçmeden yıkılan bina yerle bir oldu.
İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri olay yerine gelerek güvenlik koridoru oluşturdu. Kaymakam Tahir Şahin ile Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz, bilgi almak için enkaz bölgesine geldi. Kaymakam Şahin, "İinşaat sahiplerinden aldığımız bilgiye göre içeride kimse yok. UMKE ile AFAD ekipleri geliyor. Bizi mutlu eden şu anda içeride hiçbir vatandaşımızın olmaması. Tahliyeyi UMKE ekiplerimiz yapacak. Ekiplerimiz inceleme yaptıktan sonra yıkımla alakalı daha net bilgi verilecek" dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.