Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

KYK’lı gençler Ramazan kolilerini ihtiyaç sahiplerine ulaştırdı

Kredi Yurtlar Kurumu (KYK) Ankara yurtlarında barınan gençler, Ramazan kolilerini ihtiyaç sahibi Türk ailelerin yanı sıra Suriyeli ve Türkmen ailelere de ulaştırdı.KYK Ankara yurtlarında barınan gençler öğretim yılı boyunca olduğu gibi...

Haber Giriş Tarihi: 01.07.2016 12:42
Haber Güncellenme Tarihi: 01.07.2016 12:42
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Kredi Yurtlar Kurumu (KYK) Ankara yurtlarında barınan gençler, Ramazan kolilerini ihtiyaç sahibi Türk ailelerin yanı sıra Suriyeli ve Türkmen ailelere de ulaştırdı.
KYK Ankara yurtlarında barınan gençler öğretim yılı boyunca olduğu gibi Ramazan ayında da ’veren el’ olabilmenin sevincini yaşadı. Öğrenciler yurtlarda düzenlenen yardım toplama kampanyalarıyla harçlıklarından artırarak hazırladıkları Ramazan kolilerini ihtiyaç sahibi Türk ailelerin yanı sıra Suriyeli ve Türkmen ailelere de ulaştırdı.
Öte yandan gençler, kıyafet bağış kampanyası da düzenledi. Kampanya ile toplanan yaklaşık elli koli kıyafet, öğrenciler tarafından tasnif edilip paketlenerek ihtiyaç sahibi ailelere bizzat ulaştırıldı. Bu tür sosyal sorumluluk projelerinde gönüllü olarak yer alan gençler, projenin içinde yer almaktan duydukları memnuniyeti dile getirerek,böyle projelerin kendilerinde farkındalık yarattığını ve duyarlılıklarını arttırdığını belirttiler.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.