Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kuyumcudan döviz bozdurana büyük kampanya

Bilecik’te bir kuyumcu, dolarını bozdurarak altına çeviren her müşterine yüzde 10 indirim yapıyor.Bilecik’te senelerdir kuyumculuk sektöründe hizmet veren Rafet İbrahim Sünetci, dövizini bozduran müşterilerine özel bir kampanya yaptı....

Haber Giriş Tarihi: 03.12.2016 17:38
Haber Güncellenme Tarihi: 03.12.2016 17:38
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bilecik’te bir kuyumcu, dolarını bozdurarak altına çeviren her müşterine yüzde 10 indirim yapıyor.
Bilecik’te senelerdir kuyumculuk sektöründe hizmet veren Rafet İbrahim Sünetci, dövizini bozduran müşterilerine özel bir kampanya yaptı. Kampanya hakkında bilgi veren R&R kuyumculuk sahibi Rafet İbrahim Sünetci, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın doların yükselmesinin ardından yastık altındaki dövizin TL’ye veya altına çevrilmesi uyarısında bulunduğu söyledi.
Bu uyarı üzerine kendisinin bir kampanya yaptığı anlatan Sünetci, "Piyasadaki kan emiciler ekonominin karışıklığını sever ve ister. 15 Temmuz’da emellerine ulaşamayan kan emiciler şimdi ekonomiden vurmaya çalışıyorlar. Cumhurbaşkanımız döviz baskısından kurtulmak için dolar bozdurup altın alın çağrısında bulundu. Bu sabah mağazamı açar açmaz bazı müşterilerimin dolar bozdurup altın almaya başladılar. Ben de ekonomiye ve hükümetime nasıl faydalı olabilirim diye düşündüm, aklıma böyle kampanya yapmak geldi. Dolarını bozduran herkese aldıkları 14 ayar altınlarda yüzde 10 indirim yapmaya karar verdim" dedi.
Öte yandan müşteriler kampanyadan memnun olduklarını belirterek, Cumhurbaşkanının çağrısına millet olarak uyulmasını istedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.