Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kuveytli Genel Müdür Hamadahn, Kilis Valiliği Ziyaret Etti

Kuveyt Uluslararası İslami Yardım Kuruluşu Genel Müdürü Salim Abdullah Hamadah, beraberindeki bir heyetle birlikte Kilis Valiliği’ni ziyaret etti.Valilik makamında yapılan görüşmeye, AK Parti Kilis Milletvekili Reşit Polat, Ak Parti İstanbul...

Haber Giriş Tarihi: 26.03.2016 17:08
Haber Güncellenme Tarihi: 26.03.2016 17:08
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Kuveyt Uluslararası İslami Yardım Kuruluşu Genel Müdürü Salim Abdullah Hamadah, beraberindeki bir heyetle birlikte Kilis Valiliği’ni ziyaret etti.
Valilik makamında yapılan görüşmeye, AK Parti Kilis Milletvekili Reşit Polat, Ak Parti İstanbul Milletvekili Av.Serap Yaşar ve Kuveyt Dostluk Grubu Başkanı Kırşehir Milletvekili Mikail Arslan da katıldı. Vali Tapsız, Kuveyt heyeti ile yapılan görüşmede Öncüpınar Geçici Barınma Merkezindeki çift katlı konteynerlerin yapımındaki katkılarından dolayı, Kuveyt Uluslararası İslami Yardım Kuruluşu’na teşekkür etti. Daha sonra Toplantı Salonuna geçilerek burada Vali Tapsız tarafından Kilis’teki, geçici barınma merkezlerinde Suriyelilere yönelik olarak verilen hizmetler hakkında bilgi verildi. Kuveyt Uluslararası İslami Yardım Kuruluşu Genel Müdürü Salim Abdullah Hamadah, yaptığı açıklamada, faaliyetlerini yürüttükleri yardım kuruluşunun Kuveyt devletini resmen temsil eden bir kuruluş olduğunu ve yardımlarını devam ettireceklerini belirterek, şu ana kadar yapılan insani yardım çalışmalarında göstermiş oldukları kolaylıklardan dolayı Türkiye’ye teşekkür etti.
Heyet daha sonra ikinci etap çift katlı konteynerlerde incelemelerde bulunmak üzere Öncüpınar Konteyner Kentine geçti ve burada bazı temaslarda bulunarak Kilis’ten ayrıldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.