Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kutlama töreninde davetsiz misafir

Her yıl Şubat ayının son haftasında kutlanan Vergi Haftasının 28. yılı nedeniyle Atatürk Anıtında tören düzenlendi. Tören alanında çelenk sunumu ve saygı duruşunda yerinden kıpırdamayan köpek ilginç görüntülere sahne oldu.Vergi Haftası...

Haber Giriş Tarihi: 27.02.2017 11:50
Haber Güncellenme Tarihi: 27.02.2017 11:50
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Kutlama töreninde davetsiz misafir

Her yıl Şubat ayının son haftasında kutlanan Vergi Haftasının 28. yılı nedeniyle Atatürk Anıtında tören düzenlendi. Tören alanında çelenk sunumu ve saygı duruşunda yerinden kıpırdamayan köpek ilginç görüntülere sahne oldu.

Vergi Haftası kapsamında Zonguldak Vergi Dairesi Başkanlığı tarafından Atatürk Anıtına çelenk sunumu gerçekleştiği sırada tören alanında bulunan davetsiz misafir ilginç görüntülere sahne oldu. Atatürk Anıtına çelenk sunumu ve saygı duruşunun yapıldığı sırada kimseye aldırış etmeyen köpek güneşli havanın tadının çıkarttı. İstiklal Marşının okunmasıyla birlikte yükselen sesten ürken köpek tören alanından uzaklaştı.

Törende günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yapan Refik Akgün, “1990 yılından itibaren her yıl geleneksel olarak şubat ayının son haftasına kutlanan vergi haftasının 28 incisi, bu yıl 27 Şubat - 5 Mart tarihlerinde kutlanmaktadır. Kurumum adına tüm mükelleflerimizin vergi haftasının kutlar ülke ekonomisine vermiş oldukları desteklerden dolayı teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Törenin ardından program sona erdi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.