Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kütahya şehidini uğurladı

Hakkari’nin Şemdinli ilçesinde askeri aracın geçişi sırasında yola döşenen patlayıcının infilak ettirilmesi sonucunda şehit olan Uzman Çavuş Mustafa Altınel, memleketi Kütahya’nın Tavşanlı ilçesinde gözyaşları içinde toprağa...

Haber Giriş Tarihi: 11.07.2016 15:17
Haber Güncellenme Tarihi: 11.07.2016 15:17
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Hakkari’nin Şemdinli ilçesinde askeri aracın geçişi sırasında yola döşenen patlayıcının infilak ettirilmesi sonucunda şehit olan Uzman Çavuş Mustafa Altınel, memleketi Kütahya’nın Tavşanlı ilçesinde gözyaşları içinde toprağa verildi.
24 yaşındaki Şehit Mustafa Altınel’in Türk bayrağına sarılı tabutu ilk olarak Kütahya Belediyesi’ne ait cenaze aracı ile Yeni Mahalle Sadık Pembe Caddesi’ndeki baba evine getirildi. Altınel’in naaşı, burada helallik alınmasının ardından tekbirler eşliğinde Tavşanlı Cumhuriyet Meydanı’na götürüldü. Meydanda şehidin cenazesi kalabalık grup tarafından karşılandı ve öğle namazının ardından cenaze töreni düzenlendi.
Törene Kütahya Valisi Ahmet Hamdi Nayır, AK Parti Kütahya milletvekilleri Şükrü Nazlı, Ahmet Tan, Vural Kavuncu, Kütahya Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, AK Parti Kütahya İl Başkanı Ali Çetinbaş, Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler, siyasi parti temsilcileri, şehidin babası Mehmet, annesi Hatice, şehidin kardeşleri Fatma ve Kadir, nişanlısı Nimet Dağistan, arkadaşları ile binlerce kişi katıldı.
Cenaze namazını Kütahya İl Müftüsü Hacı Yusuf Gül kıldırdı. Şehidin nişanlısı ve yakınları tabuta sarılarak gözyaşı döktü. Şehidin naaşı Tavşanlı Asri Mezarlıkta gözyaşları arasında defnedildi.
Şehit Uzman Çavuş Altınal’in bu hafta çarşamba günü izne ayrılıp Tavşanlı’ya gelmeyi planladığı öğrenildi. Ayrıca Altınel’in 2 yıldır nişanlı olduğu ve 3 ay sonra evlilik için plan yaptığı belirtildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.