Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kuşlar Süs Havuzlarında Serinledi

Balıkesir’de hissedilen sıcaklıkların 40 dereceyi bulması kuşları da bunalttı. Serinlemek isteyen güvercinler süs havuzlarında kendilerini suyun içine attılar. Tek gözü görmeyen güvercinin ise çimenlerde durup suya girmemesi dikkat çekti.Balıkesir’de...

Haber Giriş Tarihi: 23.06.2016 14:23
Haber Güncellenme Tarihi: 23.06.2016 14:23
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Balıkesir’de hissedilen sıcaklıkların 40 dereceyi bulması kuşları da bunalttı. Serinlemek isteyen güvercinler süs havuzlarında kendilerini suyun içine attılar. Tek gözü görmeyen güvercinin ise çimenlerde durup suya girmemesi dikkat çekti.
Balıkesir’de Alihikmet Paşa Meydanı’ndaki süs havuzunda renkli görüntüler yaşandı. Meydanda yüzlerce güvercin serinlemek için havuza daldı. Hissedilen sıcaklığın 40 derece olduğu Balıkesir’de güvercinler önce süs havuzlarında su içti, ardından da çimenlerde kurulandı. Yüzlerce kuş arasındaki tek gözü kör olan bir güvercin ise dikkat çekti. Bir gözü görmeyen güvercinin suya girmediği, uzun süre çimenlerde beklediği görüldü.
TRAFİK POLİSİ DUYARSIZ KALMADI
Süs havuzlarına girerek serinleyen güvercinlerden biri caddeye düştü. Yoldan geçen trafik polisinin motorunu durdurup güvercini yerden alıp kaldırıma koyması da dikkatlerden kaçmadı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.