Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kuruyan Ağaçlar Önce Boyandı, Sonra Kesildi

Muğla’nın Bodrum ilçesinde kesim izni bulunan ağaçları başka bir yere diken inşaat firması yetkilileri, yeşile boyadıkları ağaçları kesti.Bodrum Ortakent Mahallesi’nde bir inşaat firmasının yetkilileri, Orman İşletme Müdürlüğü...

Haber Giriş Tarihi: 25.04.2016 15:44
Haber Güncellenme Tarihi: 25.04.2016 15:44
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Muğla’nın Bodrum ilçesinde kesim izni bulunan ağaçları başka bir yere diken inşaat firması yetkilileri, yeşile boyadıkları ağaçları kesti.
Bodrum Ortakent Mahallesi’nde bir inşaat firmasının yetkilileri, Orman İşletme Müdürlüğü tarafından kesim izni alınan ağaçları kesmek yerine kendi inşaatlarının hazine arazisine ağaçları taşımıştı. İnşaat alanının çeşitli yerlerine ve hazine arazisine ağaçları taşıyan firma yetkilileri yaklaşık 25 çam ağacını kuruması üzerine yeşile boyamışlardı. Boyanan ağaçların da tepki çekmesi ile birlikte kuruyan ağaçlar kesildi. TEMA ile görüşen firma yetkilileri ağaçların yerine başka bir alana ağaç dikme sözü verdi.
Öte yandan, firma yetkilisi Osman Altuntop yaptığı yazılı açıklamada, “Ağaçlar bir kısmı kuruduğu için kestik. Bir çoğunu ise başka bölgelere dikerek kurumasına engel olduk. Bize Orman İşletme Müdürlüğü ağaçları kesme izni vermişti. Ama biz kesmek yerine yerlerini değiştirdik. Bazı ağaçlarımız maalesef tutmadı. Bizde kesmek zorunda kaldık. Ama çeşitli bölgelere diktiğimiz bazı ağaçlar ise yeşerdi yeniden” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.