Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

’Küresel ve Bölgesel Politikalarda Keşmir’ paneli

Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi ile Güney Asya Stratejik Araştırmalar Merkezi’nin düzenleyeceği ’Küresel ve Bölgesel Politikalarda Keşmir Paneli’nde panelistler, Güney Asya’nın bölgesel güvenliğinde önemli bir unsur olan ’Keşmir’...

Haber Giriş Tarihi: 24.10.2016 17:33
Haber Güncellenme Tarihi: 24.10.2016 17:33
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi ile Güney Asya Stratejik Araştırmalar Merkezi’nin düzenleyeceği ’Küresel ve Bölgesel Politikalarda Keşmir Paneli’nde panelistler, Güney Asya’nın bölgesel güvenliğinde önemli bir unsur olan ’Keşmir’ sorununu tüm yönleriyle masaya yatırıyor.
Hindistan ve Pakistan arasında İngiltere’den bağımsızlıklarını kazandıkları 1947 yılında başlayan ’Keşmir’ sorunu günümüzde de devam ediyor. Keşmir’de yaşanan şiddet olayları nedeniyle bugüne kadar 70 bin insan hayatını kaybetti.
Türkiye-Pakistan Parlamentolararası Dostluk Grubu Başkanı Muhammet Balta ile Pakistan Büyükelçisi Sohail Mahmood’un açılış konuşmalarını yapacağı panelde, Av. Ali Kurt, Yrd. Doç. Dr. Selman Öğüt, Merve Şebnem Oruç ve Mustafa Uzun konuşmalarıyla yer alacak.
Panel, 27 Ekim, 17.00’de Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi Topkapı Yerleşkesi’nde gerçekleştirilecek.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.