Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kurbanlıklar Ankara’ya gelmeye başladı

Kurban Bayramı yaklaşırken, kurban pazarlarında hareketlilik başladı. Ankara’nın Keçiören ilçesindeki Ovacık kurban pazarında alıcılarını bekleyen küçükbaş hayvan fiyatları 500 ile bin 300 TL, büyükbaş hayvan fiyatları ise 5 bin...

Haber Giriş Tarihi: 27.08.2016 13:07
Haber Güncellenme Tarihi: 27.08.2016 13:07
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Kurban Bayramı yaklaşırken, kurban pazarlarında hareketlilik başladı. Ankara’nın Keçiören ilçesindeki Ovacık kurban pazarında alıcılarını bekleyen küçükbaş hayvan fiyatları 500 ile bin 300 TL, büyükbaş hayvan fiyatları ise 5 bin ile 15 bin TL arasında değişiyor.
Ankara’nın çeşitli bölgelerinde kurban çadırları kurulmaya başlandı. Kurbanlık satış noktalarından biri olan Keçiören’deki Ovacık kurban pazarında küçükbaş ve büyükbaş hayvanlar alıcılarını bekliyor. Küçükbaş kurbanlıklarda fiyat 500 ile bin 300 TL arasında, büyükbaş kurbanlıklarda ise fiyatlar 5 bin TL ile 12 bin TL arasında satışa sunuluyor. Besiciler, bu yıl kurban satışında umutlu olduklarını belirterek, fiyatların uygun olduğunu ve alıcıların gönül rahatlığıyla pazara gelebileceklerini söylediler.
Kurban satışı için Kars’tan Keçiören’deki Ovacık hayvan pazarına gelen besici Ercan Şimşek, 4 gün önce çadırlarını kurduklarını belirterek, “Çadırlarımızı kurduk, mallarımızı getirdik. Hazırlıklarımız tam hızıyla devam ediyor ve müşterilerimizi bekliyoruz. Şuanda fiyatlar gayet güzel ama bir bakımdan da müşterilere bağlı bu. Müşteriler gelince onlara yardımcı olmaya çalışacağız. Kurbanın kilosunu 18 liradan satıyoruz” ifadelerini kullandı.
Yozgat’ın Çekerek ilçesinden gelen Emre Balcı ise “Geçen sene kurbana gelmeden bu malları aldım ve 1 sene besledikten sonra satmak için buraya getirdim. Buraya geleli 2 gün oldu ve müşteriler de yavaş yavaş geliyor. Yerimiz çok güzel. Arkadaşlar her ihtiyacımızı karşılıyor. Her sene bütün mallarımı satıyorum. İnşallah bu senede hepsini satacağım. Müşteriler yavaş yavaş gelmeye başladı. Fiyatları biraz pahalı buluyorlar ama pazarı gezince fiyatlara ısınmaya başlıyor” diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.