Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kurban pazarında sahte para önlemi

Ankara Damızlık Koyun Keçi Birliği, Kurban Pazarı'nda Satış Yapacak Olan Üyelerine, "sahte Para Tespit Etme Kalemi" Dağıttı Ve Sahte Paraya Karşı Uyardı.

Haber Giriş Tarihi: 02.09.2016 11:04
Haber Güncellenme Tarihi: 02.09.2016 11:04
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Kurban pazarında sahte para önlemi
Damızlık Koyun Keçi Birliği, kurban pazarında satış yapacak olan üyelerine ’Sahte para tespit etme kalemi’ dağıttı ve sahte paraya karşı uyardı.
Ankara Damızlık Koyun Keçi Birliği, kurban pazarında satış yapacak üyelerini sahte paraya karşı uyardı. Son dönemlerde piyasada artan sahte para tehlikesine karşı dikkatli olunması gerektiğine değinen birlik, yetiştiricinin mağdur olmaması için kolları sıvadı.
Sahte para kalemi dağıtılacak
Kurban pazarlarında, geçen yıl olduğu gibi bu yıl da sahte para kalemi ile önlem alınacak. Birlik, kurban pazarında satış yapacak olan üyelerine sahte para tespit etme kalemi dağıtacak. Bu sayede sahte parayı kolaylıkla tespit edebilecek olan yetiştirici, sahtekarlara pabuç bırakmayacak.
Nasıl kullanılacak?
Kullanımı kolay tasarlanmış olan kalemler, birlik ekibi tarafından kurban pazarı öncesi yetiştiriciye dağıtılacak. Nasıl kullanılacağı ise, yine ekipler tarafından yetiştiriciye anlatılacak. Böylece yetiştirici kurban pazarındaki telaşın içinde oyuna getirmek isteyenlere göz açtırmayacak.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.