Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kurban etini alan kasabın yolunu tuttu

Tekirdağ’da kurban kesen vatandaşlar, kurban etlerini kıyma yaptırmak için kasaplara akın etti.Süleymanpaşa ilçesi Çınarlı Mahallesi’nde kasap dükkanı işleten İsmail Akyüz, kurban etlerini kıyma yaptırmak için bekleyen vatandaşlardan...

Haber Giriş Tarihi: 13.09.2016 14:50
Haber Güncellenme Tarihi: 13.09.2016 14:50
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Tekirdağ’da kurban kesen vatandaşlar, kurban etlerini kıyma yaptırmak için kasaplara akın etti.
Süleymanpaşa ilçesi Çınarlı Mahallesi’nde kasap dükkanı işleten İsmail Akyüz, kurban etlerini kıyma yaptırmak için bekleyen vatandaşlardan dolayı dükkanında kuyruk olduğunu söyledi.
Önceki bayramlarda da etini getiren vatandaşlara kıyma yaptığını anlatan İsmail Akyüz, “Çok yoğunuz, bizde fiyatlar da uygun, bazı kasaplar iki bazıları üç liraya etin kilosunu kıyma yapıyorlar. Biz bir liraya kıyma yapıyoruz. Etini kıymalık hazırlayan vatandaş poşete koyup bize getiriyor. Dükkanın önünde kuyruk oldu. Akşama kadar 9-10 ton kadar eti kıyma yaparız diye düşünüyorum” diye konuştu.
Etini kıyma yaptırmak için getiren Osman Serdar da İsmail Akyüz’ü uygun fiyata kıyma yaptığı için tercih ettiğini söyledi.
Serdar, 10 kilo et getirip kıyma yaptırdığını belirterek, “Etimizin bir kısmını kıyma yaptırıyoruz, bir kısmını normal derin dondurucuda saklayarak kışlık yiyeceğimizi bu şekilde karşılıyoruz” ifadelerini kullandı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.