Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kur’an-ı Kerim’i güzel okuma yarışması için başvurular 31 Mayıs’ta sona eriyor

DİYANET İŞLERİ BAŞKANLIĞI VE TÜRKİYE DİYANET VAKFI İŞBİRLİĞİYLE, “EVİMİZİN NEŞESİ KUR’AN SESİ” BAŞLIĞIYLA DÜZENLENEN KUR’AN-I KERİM’İ GÜZEL OKUMA YARIŞMASINA BAŞVURULAR 31 MAYIS PAZAR GÜNÜ SONA ERİYOR.

Haber Giriş Tarihi: 30.05.2020 13:45
Haber Güncellenme Tarihi: 30.05.2020 13:45
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Kur’an-ı Kerim’i güzel okuma yarışması için başvurular 31 Mayıs’ta sona eriyor

Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfı işbirliğiyle, “Evimizin Neşesi Kur’an Sesi” başlığıyla düzenlenen Kur’an-ı Kerim’i güzel okuma yarışmasına başvurular 31 Mayıs Pazar günü sona eriyor.

Korona virüs tedbirleri kapsamında aileleriyle birlikte evlerinde olan çocuk ve gençlerin vakitlerini manevi bir iklim içerisinde daha verimli geçirmelerinin hedeflendiği Kur’an-ı Kerim’i Güzel Okuma yarışmasının 5 Mayıs’ta başlayan başvuru tarihi 31 Mayıs Pazar günü sona erecek. 10-13 yaş arası kız çocukları, 10-13 yaş arası erkek çocuklar ve 14-18 yaş arası erkek çocuklar olmak üzere üç kategoride düzenlenen yarışmaya, ebeveynler çocukları adına ’ www.tdvmedya.com ’ internet sitesi üzerinden online olarak başvuruda bulunabilecek.

Başvuru tarihinin ardından tüm yarışmacılara ait video kayıtları, Diyanet İşleri Başkanlığı Mushafları İnceleme ve Kıraat Kurulu Üyeleri’nden oluşan jüri tarafından değerlendirilerek puan verilecek. Yarışmada dereceye girenler ’www.tdvmedya.com’ internet sitesi üzerinden ilan edilecek. Yarışma sonunda birinciye 15 bin, ikinciye 10 bin ve üçüncüye 5 bin TL para ödülü, dereceye giremeyen 9 finaliste ise birer cumhuriyet altını verilecek. Ayrıca yarı finale kalan 60 yarışmacıya kitap seti hediye edilecek.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.