Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kumruların yuvası için sınıf taşıdılar

Sakarya’da yaz tatili sırasında kumruların dersliğe yuva yapması nedeniyle, okul yönetimi sınıfı kuşlara tahsis etti. Kumrular ilk günden öğrencilerinde ilgi odağı oldu.Adapazarı ilçesinde bulunan bir özel okula yaz tatili sırasında...

Haber Giriş Tarihi: 20.09.2016 16:18
Haber Güncellenme Tarihi: 20.09.2016 16:18
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Sakarya’da yaz tatili sırasında kumruların dersliğe yuva yapması nedeniyle, okul yönetimi sınıfı kuşlara tahsis etti. Kumrular ilk günden öğrencilerinde ilgi odağı oldu.
Adapazarı ilçesinde bulunan bir özel okula yaz tatili sırasında girerek, projeksiyon cihazı üzerine yuvalanan kumruları, temizlik görevlileri fark etti. Kumruların dersliğe yuvalandığından haberdar olan okul yönetimi, yuvaya dokunulmadan sınıftaki sıraların boşaltılmasını istedi. Sıraların taşındığı derslik, uçmayı öğrenene kadar kumrulara tahsis edildi.
Sınıfın penceresinin sürekli açık tutulduğunu ifade eden okulun genel müdür yardımcısı Yaşar Şahin, “Normalde dersliğimizi fen sınıfı olarak planlamıştık. Ancak hem kumruların bakımını üstlenen annesinin ürkmesini engellemek hem de yavruları rahatsız etmemek adına sınıfımızı başka bir yere taşıdık. Öğrencilerimiz diğer sınıflarında eğitimlerine devam ediyor. Burada da penceremizi sürekli açık tutuyoruz. Annesi gelip yavruları besliyor. Yavrularımız büyüyorlar, inşallah uçmayı öğreninceye kadar da bu sınıfı onlara tahsis ettik” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.