Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kumluca Beykonak sahilindeki obaların yıkımına başlandı

Antalya’nın Kumluca ilçesi’ne bağlı Beykonak sahilinde bulunan ahşap yazlık deniz obaları ve sosyal donatı alanlarının yıkımına başlanıldı.Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından, Beykonak Mahallesi sahilinde yer alan ve Akmaz deresinden...

Haber Giriş Tarihi: 22.11.2016 15:24
Haber Güncellenme Tarihi: 22.11.2016 15:24
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Antalya’nın Kumluca ilçesi’ne bağlı Beykonak sahilinde bulunan ahşap yazlık deniz obaları ve sosyal donatı alanlarının yıkımına başlanıldı.
Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından, Beykonak Mahallesi sahilinde yer alan ve Akmaz deresinden başlayarak yapılması planlanan Eko kumul park sahil projesi içerisinde yer alan deniz obaları ve iş yerlerinin yıkımına ve alanın temizlenmesine başlanıldı. Kumluca Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından ve vatandaşların kendi imkanlarıyla yürütülen yıkım çalışmaları başladı. Jandarma ve zabıta ekipleri tarafından güvenlik önlemlerinin alındığı yıkım çalışmalarında bazı oba sahibi vatandaşlar yıkım işleminin kendi imkanlarıyla gerçekleştirdi.
Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, günübirlik tesis ve mesire alanı yapılması istenen alanın yaklaşık 600 bin metre kare olduğunu, alan içerisinde Kumluca Belediyesi tarafından kullanılmakta olan düğün salonu, deniz obaları, işyerleri ile sera ve diğer yapıların boşaltılması çalışmalarına başlanıldığını söyledi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.