Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kulüp Başkanı "Arı" Kurbanı

Mersin’de uzun yıllar Gülnarspor ve Halspor futbol kulüplerinde kulüp başkanlığı yapan Mustafa Kesen, evinde tadilat yaparken bir arının sokması sonucunda yaşamını yitirdi.Edinilen bilgiye göre, Mersin’in merkez Mezitli ilçesine bağlı...

Haber Giriş Tarihi: 10.08.2015 17:33
Haber Güncellenme Tarihi: 10.08.2015 17:33
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Kulüp Başkanı "Arı" Kurbanı
Mersin’de uzun yıllar Gülnarspor ve Halspor futbol kulüplerinde kulüp başkanlığı yapan Mustafa Kesen, evinde tadilat yaparken bir arının sokması sonucunda yaşamını yitirdi.
Edinilen bilgiye göre, Mersin’in merkez Mezitli ilçesine bağlı Cemilli Köyü’nde yaşayan 65 yaşındaki eski kulüp başkanı Mustafa Kesen’i, evinde tadilat yaparken arı soktu. Bir süre rahatsızlanan Kesen, eve çağrılan ambulansla hastaneye kaldırılmak istendi, ancak hastaneye ulaşamadan yaşamını yitirdi.
Mersin spor camiasının tanınan isimlerinden ve MHP Mersin Milletvekili Ali Öz’ün kardeşi Fatih Öz’ün kayınpederi olan Mustafa Kesen’in cenazesi, bugün Muğdat Camii’nde öğle namazının ardından kılınan cenaze namazından sonra Cemilli Köyü’nde toprağa verildi. Kesen’in cenaze namazına MHP Mersin Milletvekili Ali Öz ile Mersin spor camiasından çok sayıda kişi katıldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.