Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kuğulupark’ta 5 kişilik dev orkestra

Enstrüman kullanmadan müzik yapan A Capella Boğaziçi Topluluğu Kuğulupark’ta sıra dışı bir konsere imza attı.Türkiye’nin ilk enstrümansız müzik grubu olan A Capella Boğaziçi, Ankaralılarla buluştu. Kuğulupark’ta düzenlenen konsere,...

Haber Giriş Tarihi: 23.09.2016 12:24
Haber Güncellenme Tarihi: 23.09.2016 12:24
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Enstrüman kullanmadan müzik yapan A Capella Boğaziçi Topluluğu Kuğulupark’ta sıra dışı bir konsere imza attı.
Türkiye’nin ilk enstrümansız müzik grubu olan A Capella Boğaziçi, Ankaralılarla buluştu. Kuğulupark’ta düzenlenen konsere, Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen de katıldı. Türkçe ve yabancı pop müzikten dünya müziğine ve caza uzanan geniş repertuarıyla insan sesinin sınırlarını zorlayan grup, Ankaralılara hem sıra dışı hem de keyifli bir akşam yaşattı.
Soprano Canan Özgür, alto Ezgi Arslan, bas Ali Göktürk, tenor Recep Gül ve Cesur Özdemir’den oluşan grup, sahnede 5 farklı insan sesiyle adeta dev bir orkestra kurdu. Yaklaşık 14 yıldır sahnelerde olan A Capella Boğaziçi üyelerinden Ezgi Arslan, “Bizleri sizlerle buluşturan Çankaya Belediyesi’ne ve Alper Taşdelen’e teşekkür ediyoruz” dedi.
Konser sonrası sanatçılara çiçek takdim eden Taşdelen şunları söyledi: “Çankaya Belediyesi içinde bulunduğu her etkinlikle, hizmetle farklı olmak zorunda çünkü layık olmaya çalıştığımız önderimiz, liderimiz var. O da Mustafa Kemal Atatürk. Şanslıyız ki önderimiz Atatürk, çünkü önderi Mustafa Kemal Atatürk olan kanmaz, yanılmaz.”
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.