Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Küçükçekmece’de yaz spor okulları kayıtları başladı

Küçükçekmece Belediyesi Yaz Spor Okulları, bu yıl da binlerce çocuğa spor yapma imkanı sunacak.Okulların tatile girmesiyle birlikte çocukların ve gençlerin sporla vakit geçirmesi ve sokaktaki kötü alışkanlıklardan korunmaları amacıyla...

Haber Giriş Tarihi: 18.06.2018 10:55
Haber Güncellenme Tarihi: 18.06.2018 10:55
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Küçükçekmece’de yaz spor okulları kayıtları başladı

Küçükçekmece Belediyesi Yaz Spor Okulları, bu yıl da binlerce çocuğa spor yapma imkanı sunacak.

Okulların tatile girmesiyle birlikte çocukların ve gençlerin sporla vakit geçirmesi ve sokaktaki kötü alışkanlıklardan korunmaları amacıyla hizmet veren Küçükçekmece Belediyesi Yaz Spor Okullarının kayıtları başlıyor.

6-14 yaş arası çocukların ücretsiz faydalanabileceği okullarda 19 branşta(futbol, basketbol, voleybol, hentbol, masa tenisi, badminton, tenis, karate, taekwondo, cimnastik, binicilik, aikido, güreş, judo, geleneksel okçuluk, atletizm, futsal, satranç ve bisiklet) uzman eğitmenler tarafından eğitim verilecek.

Sporseverler, Küçükçekmece Belediye Başkanlığı A kapısından spor masasına müracaat ederek, 1 adet fotoğraf, nüfus cüzdan fotokopisi ve veli muvafakatnamesi ile başvurularını gerçekleştirebilecek. Yaz spor okullarına 444 4 360 (dahili 7997) nolu telefondan ayrıntılı bilgi alınabiliyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.