Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Küçükçekmece’de Güneş Enerjili Şarj İmkanı

Küçükçekmece Belediyesi, ilçedeki bazı noktalara, acil ve olağanüstü durumlarda hızlı şarj imkanı sunan ve enerjisini güneşten alan şarj istasyonları yerleştirdi.Küçükçekmece Belediyesi, ilçede belirli noktalara enerjisini güneşten...

Haber Giriş Tarihi: 21.03.2016 10:03
Haber Güncellenme Tarihi: 21.03.2016 10:03
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Küçükçekmece Belediyesi, ilçedeki bazı noktalara, acil ve olağanüstü durumlarda hızlı şarj imkanı sunan ve enerjisini güneşten alan şarj istasyonları yerleştirdi.
Küçükçekmece Belediyesi, ilçede belirli noktalara enerjisini güneşten alan şarj istasyonları yerleştirdi. İlk olarak belediye binasının önüne yerleştirilen güneş panelli şarj istasyonları, Mehmet Akif Ersoy Kalp Damar Hastanesi, Kanuni Sultan Süleyman Hastanesi, Çocuk Trafik Eğitim Parkı, Hobi Bahçesi, Kaymakamlık, Nikah Sarayı ve Sefaköy Taş Kasap önüne de yerleştirildi.
ENERJİ TASARRUFU SAĞLIYOR
Güneş panelli şarj istasyonlarıyla telefon, tablet, fotoğraf makinesi ve elektronik eşyalar şarj edilirken, özellikle afet durumlarında enerji doğal yollar ile elde edildiğinden hiçbir sorun yaşanmadan şarj ihtiyacı karşılanabilecek. Kolay, kazısız ve kablosuz kurulum imkanı, acil ve olağanüstü durumlarda enerji noktası, hızlı şarj için güvenli akım yönetim sistemi sunan solar USB noktaları, tüm enerjisini güneş panellerinden alıyor, böylece enerji tasarrufu da sağlıyor. Şarj istasyonlarının ilçedeki üniversitelerin önüne de kurulması planlanıyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.