Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Küçükçekmece Özel Eğitim İş Uygulama Merkezi Açıldı

Küçükçekmece Halkalı Mahallesi’nde yapımı tamamlanan Küçükçekmece Özel Eğitim İş Uygulama Merkezi düzenlenen törenle hizmete açıldı.Küçükçekmece Halkalı’da yapımı tamamlanan Küçükçekmece Özel Eğitim İş Uygulama Merkezi’nin...

Haber Giriş Tarihi: 21.03.2016 16:19
Haber Güncellenme Tarihi: 21.03.2016 16:19
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Küçükçekmece Halkalı Mahallesi’nde yapımı tamamlanan Küçükçekmece Özel Eğitim İş Uygulama Merkezi düzenlenen törenle hizmete açıldı.
Küçükçekmece Halkalı’da yapımı tamamlanan Küçükçekmece Özel Eğitim İş Uygulama Merkezi’nin açılışı gerçekleştirildi. Açılışa Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz, Küçükçekmece Kaymakamı Harun Kaya Ak Parti İl Başkan Yardımcısı Habibe Çiftçioğlu, ünlü manken Şenol İpek ve çok sayıda davetli katıldı.
"TERÖR OLAYLARI YAPILAN HİZMETLERE ZARAR VERİYOR"
Programda konuşan Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz son günlerde yaşanan terör olayları nedeniyle yapılan hizmetlerin de zarar gördüğünü söyledi. Karadeniz, “Küçükçekmece’nin artık özel bir okulu var. Özel eğitime ihtiyaç duyan çocuklarımız için hizmete açtığımız bu okul, inşallah Küçükçekmece için hayırlı olur.İnşallah saygıdeğer velilerimizin üzerinde ki yükü bir parça da olsa alabiliriz. Bu anlamda aslında devletimizin, belediyelerimizin kaymakamlıklarımızın aslında yapması gereken çok şey var. Ancak son zamanlar da hani bir deyim var “Şeytan taşlamaktan abdest almaya vakit bulunamıyor” o yüzden maalesef ülkemiz de hepimizin vergileriyle oluşturduğumuz o kadar çok şey heba ediliyor ki yakılıyor yıkılıyor" dedi.
Küçükçekmece’de yaşanan olaylarda, belediyenin yanında bulunan Nurettin Şen Parkı’ nın da atılan molotoflar nedeniyle zarar gördüğünü belirten Başkan Karadeniz,”İşte bunlar bizim canımızı yakıyor. Küçükçekmece de, İstanbul da, Türkiye de bazı şeyleri fırsat bulabilmemiz için yapmış olduğumuz şeyleri, öncelikle koruyabilmemiz lazım. Ama biz bir hizmeti ikinci defa üçüncü defa yapıp tekrar orayı yanar vaziyette gördüğümüz zaman ciğerimiz yanıyor. İnşallah bu anlamda biz tek çarenin yine eğitim olduğunu düşünüyoruz” diye konuştu.
Açılışa katılan ünlü manken Şenol İpek ise, elinden geldiği kadar böyle programlara katıldığını belirterek “Biz elimizden geldiği sürece buralarda olacağız burada emeği geçen başta Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz’ olmak üzere herkese çok teşekkür ederiz. Onlar için ne yapabilirsek bu hayatta biz o kadar mutluyuz onların bir tebessümü bizler için herşey ”diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.