Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Küçük Helin’in Kitap Hayali Gerçek Oldu

ŞIRNAK (İHA) – Şırnak’ta 4. sınıf öğrencisi Helin Öztunç’un maddi imkansızlıktan dolayı kitap alamadığını öğrenen Bursalı kardeşler, aldıkları kitapları Helin’e gönderdi.İHA tarafından yayımlanan ‘Beytüşebaplı öğrenciler...

Haber Giriş Tarihi: 05.06.2016 11:01
Haber Güncellenme Tarihi: 05.06.2016 11:01
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
ŞIRNAK (İHA) – Şırnak’ta 4. sınıf öğrencisi Helin Öztunç’un maddi imkansızlıktan dolayı kitap alamadığını öğrenen Bursalı kardeşler, aldıkları kitapları Helin’e gönderdi.
İHA tarafından yayımlanan ‘Beytüşebaplı öğrenciler sınav stresini piknik yaparak attı’ başlıklı haberde Şırnak’ın Başaran köyündeki Cemil Gökçe İlkokulu 4’üncü sınıfa giden Helin Öztunç’un kendisine ait kitap olmadığını ve arkadaşlarından aldığı kitapları okuduğunu öğrenen Bursalı iki kardeş, kendi imkanları ile aldıkları kitapları Helin’e gönderdi. Kitaplar için teşekkür eden Helin Öztunç, Bursa’daki manevi kardeşlerine hediye göndermek istediği belirtti. Helin, "Bursalı arkadaşlarıma bana kitap gönderdikleri için çok teşekkür ediyorum. Kitapları çok sevdim, her gün bir tane okuyorum. Okuduktan sonra bende arkadaşlarıma vermek istiyorum, çünkü her şey paylaşmakla güzeldir. Çünkü arkadaşlarım da bana sürekli kitaplarını veriyorlardı. Gönderilen bu güzel kitaplarla sanki dünyalar benim oldu. En eğlenceli, en çok sevdiğim kitapları bana göndermişler. İHA’ya sesimi duyurduğu için de ayrıca teşekkür ediyorum. Bursa’dan bana kitap gönderen Bahadır ve Utku Çokbaskın kardeşlerime de minnettarım" dedi.
ALDIĞI KİTAPLARI GECE GÜNDÜZ OKUYOR
Gönderilen kitapları bir an önce bitirip arkadaşlarına dağıtmak istediğini söyleyen Helin, gece gündüz evin önündeki bahçede kitapları okuyup bitirmeye çalışıyor. Günde iki kitap bitiren küçük Helin, büyüyünce doktor olmak istediğini sözlerine ekledi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.