Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Koza İpek’in Araçları Yeni Sahibini Buldu

Koza İpek Holding’e ait, el konulan 22 lüks araç düzenlenen açık artırma ile yeni sahipleri buldu.Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı’nın talebi üzerine kayyum ataması yapılan Koza İpek Holding ve bünyesindeki şirketlere ait 22 lüks araç...

Haber Giriş Tarihi: 16.04.2016 16:55
Haber Güncellenme Tarihi: 16.04.2016 16:55
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Koza İpek Holding’e ait, el konulan 22 lüks araç düzenlenen açık artırma ile yeni sahipleri buldu.
Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı’nın talebi üzerine kayyum ataması yapılan Koza İpek Holding ve bünyesindeki şirketlere ait 22 lüks araç Congresium Ankara Salonu’nda açık arttırma ile satışa sunuldu. Müzayedeye ile ilgili bilgi veren Otonomi Yönetim Kurulu Başkanı Aydın Erkoç, Ankara’da ilk defa bu kadar lüks otomobilin açık artırma yolu ile satılacağını belirterek, “Bundan sonra bu tür ihaleleri hava alanı yolu üzerinde bulunan Otonomi diye bir proje yaptık, orada devam bu tür ihaleler için Otonomi’ye bekleriz” şeklinde konuştu.
22 LÜKS ARAÇ YENİ SAHİBİNİ BULDU
Müzayede firması Borusan Manheim Açık Arttırma ve Araç Pazarlama ve Ticaret Limited Şirketi’nin yaptığı satışta 22 lüks araç alıcısını buldu. 2010-2015 model ve geçici teminat tutarları belirlenmiş olup alıcıya sunulan araçlar içerisinde; Lamborghini, Mercedes, Bently, Porsche, Chevrolet, Ferrari, Bmw, Range Rover, Cadıllac gibi ünlü markalara ait araçlar yer aldı. Müzayedeye sunulan araçların fiyatı 7 bin 500 Türk lirası ile 56 bin Türk lirası arasında görücüye çıktı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.