Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Köylüler yolun asfaltlanması için eylem yaptı

Bolu’nun Çaygökpınar köyünden taç ocağına giden yolu kullanan kamyonların yolu bozdukları gerekçesiyle köylüler eylem yaptı.150 kişilik grup, Çaygökpınar köyüne giden yolu kapatırken, kamyonların geçişine izin vermedi. Kamyonlar...

Haber Giriş Tarihi: 28.07.2016 15:49
Haber Güncellenme Tarihi: 28.07.2016 15:49
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Köylüler yolun asfaltlanması için eylem yaptı
Bolu’nun Çaygökpınar köyünden taç ocağına giden yolu kullanan kamyonların yolu bozdukları gerekçesiyle köylüler eylem yaptı.
150 kişilik grup, Çaygökpınar köyüne giden yolu kapatırken, kamyonların geçişine izin vermedi. Kamyonlar yolda konvoy oluştururken, olay yerine jandarma ekipleri köylülerin yolu açması konusunda ikazda bulundular. Köylüler, yetkililerden 3 bin metrelik yolun genişletilip asfaltlanmasını istediler.
Köy Muhtarı Ziya Turan, “Artık köyde yaşayan insanların sabrı kalmadı. Muhtar olarak defalarca yolun genişletilmesi için girişimimiz oldu. Ama bir türlü başarılı olamadık. Her defasında yapacaklarını söyleyerek bizleri oyaladılar. Biz de taş ocağına giden bu yolu kapattık. Yetkililerin gelerek yolun yapılması için bizlere söz vermesini istiyoruz. Bu yapılana kadar yolu açmayacağız. Bizim devletimize saygımız var ama derdimize de derman olmalarını istiyoruz” dedi.
Köye gelen Bolu Belediyesi yetkilileri köylülerle görüşerek ilgili kurumlarla görüşecekleri sözünü verdikten sonra yaklaşık 1 saat süren eylem sona erdi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.