Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Köylü Pazarı projesinde kazı çalışmalarına başlanıldı

Adıyaman’ın Kahta Belediyesi tarafından eski belediye binası önündeki park alanında hayata geçirilmesi planlanan Köylü Pazarı projesi için ilk kazı çalışmalarına başladı.Köylü Pazarının kurulacağı alanda incelemelerde bulunan Kahta...

Haber Giriş Tarihi: 16.01.2018 17:15
Haber Güncellenme Tarihi: 16.01.2018 17:15
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Köylü Pazarı projesinde kazı çalışmalarına başlanıldı

Adıyaman’ın Kahta Belediyesi tarafından eski belediye binası önündeki park alanında hayata geçirilmesi planlanan Köylü Pazarı projesi için ilk kazı çalışmalarına başladı.

Köylü Pazarının kurulacağı alanda incelemelerde bulunan Kahta Belediye Başkanı Abdurrahman Toprak, projenin hayata geçirilmesiyle hem köy insanının aile bütçelerine katkı sağlanacağını, hem de ilçe merkezi ile kırsal kesim insanları arasında doğrudan bir köprü oluşacağını söyledi. Başkan Toprak, “Köylü Pazarı projemizin ilk kazı çalışmaları başladı. Projenin hayata geçmesi ile hem köylü vatandaşlarımız hem de ilçedeki vatandaşlarımız sağlıklı nezih bir ortamda alış verişlerini yapacaklar. Köylüler, kendi elleri ile yetiştirdikleri yöresel ürünleri nezih bir ortamda satışa hazır hale getirerek halkımıza daha kaliteli ve sağlıklı bir hizmet sunacaklar. Yani köylülerimiz kendi elleriyle yetiştirdikleri sebzeleri, meyveleri ve yöresel ürünlerini Köylü Pazarında vatandaşlara doğrudan satabilecek. Köylü Pazarı ile hem köy insanının aile bütçelerine katkı sağlanacak, hem de ilçe merkezi ile kırsal kesim insanlarının arasında doğrudan bir köprü oluşacak. Bu köprü görevini de Köylü Pazarı projemiz üstelenecek” dedi.

Köylü Pazarını en kısa sürede tamamlayarak hizmete açacaklarını belirten Başkan Toprak, “Projemizi hayata geçirmek için var gücümüzle çalışıyoruz. İlçemizi el birliği ile daha iyi yerlere taşıyacağımıza inanıyorum. Halkımız hizmetlerin en güzeline layıktır. Projemiz hayata geçtiğinde üretici ve tüketiciler aracısız bir şekilde aynı çatı altında buluşabilme imkanına sahip olacak. Köyde yaşayan vatandaşlarımızın köyde kalabilmelerini sağlamak, köylünün ürettiğinin fazlasını değerlendirmek ve köydeki yaşamı devam ettirebilmek için buna benzer sosyal projeleri çoğaltacağız” ifadelerini kullandı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.