Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Köyceğiz Belediyesinden aşure ikramı

Köyceğiz Belediyesi, “Bereketi Paylaşıyoruz” sloganıyla aşure günü düzenledi.Köyceğiz Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğünce Kültür Evi bahçesinde organize edilen etkinlikte, yaklaşık 2 bin kişiye aşure ikram edildi.Bu...

Haber Giriş Tarihi: 21.10.2017 09:01
Haber Güncellenme Tarihi: 21.10.2017 09:01
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Köyceğiz Belediyesinden aşure ikramı

Köyceğiz Belediyesi, “Bereketi Paylaşıyoruz” sloganıyla aşure günü düzenledi.

Köyceğiz Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğünce Kültür Evi bahçesinde organize edilen etkinlikte, yaklaşık 2 bin kişiye aşure ikram edildi.

Bu yıl 4’üncüsü düzenlenen etkinlikte, İlçe Kaymakamı Erdinç Dolu ve Köyceğiz Belediye Başkanı Kamil Ceylan, vatandaşlara aşure dağıttı.

Vatandaşlar ile birlikte bereket duası yapan Belediye Başkanı Kamil Ceylan, “Her yıl Muharrem ayında aşure dağıtarak bereketi paylaşıyoruz. Tüm vatandaşlarımızın Muharrem ayını kutluyorum hayırlara vesile olmasını diliyorum. Hep birlikte, ortak bir aşı paylaşarak bolluk ve bereketle yapılan ibadetlerimizin kabul olması için dua ettik” diye konuştu.

Köyceğiz Belediyesinin gelenekselleştirdiği aşure ikramına bölgede yaşayan yabancılar da ilgi gösterdi. Etkinliğe katılan yabancılar, kendilerine ikram edilen aşurelerin çok lezzetli olduğunu ifade ettiler.

Aşure gününe, İlçe Kaymakamı Erdinç Dolu, Belediye Başkanı Kamil Ceylan, Emniyet Müdürü Yılmaz Lima, kurum müdürleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile yerli ve yabancı vatandaşlar katıldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.