Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Köy okullarına ziyaret

Muş’un Bulanık İlçe Milli Eğitim Müdürü Deniz Edip ve Jandarma Komutanı Yüzbaşı Ömer Altaş, Kırkgöze köyü ve Güllüova Mahallesi okullarını ziyaret etti.Müdür Deniz Edip ve Yüzbaşı Ömer Altaş, okulları ziyaret ederek öğrencilerle...

Haber Giriş Tarihi: 24.10.2017 11:05
Haber Güncellenme Tarihi: 24.10.2017 11:05
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Köy okullarına ziyaret

Muş’un Bulanık İlçe Milli Eğitim Müdürü Deniz Edip ve Jandarma Komutanı Yüzbaşı Ömer Altaş, Kırkgöze köyü ve Güllüova Mahallesi okullarını ziyaret etti.

Müdür Deniz Edip ve Yüzbaşı Ömer Altaş, okulları ziyaret ederek öğrencilerle birlikte derse katıldılar. Okul yönetimi ve öğretmenlerle sohbet edip sorunlarını dinleyen Müdür Deniz Edip, eğitim ve kitap konularına dikkat çekerek, “Kitap okumak başarıyı da beraberinde getirmektedir. Bundan dolayı analitik düşünen, sentez yapabilen nesillerimiz için buna önem vermemiz gerekmektedir. Günümüzde kitaplar kolaylıkla ulaşılabilen en önemli bilgi kaynaklarımız arasında yer almaktadır" dedi.

Edip ve Altaş, daha sonra çocuklara çikolata ikram edip; çeşitli oyuncak, kırtasiye ve spor malzemesi dağıttılar.

Kırkgöze köyünde yapılan okul yolu ve öğrenci oyun alanındaki parke çalışmalarını da Edip ile birlikte inceleyen Altaş, milletin desteğini zor zamanlarda her daim arkalarında hissettiklerini belirterek, karşılaşılan problemlerde milletin desteğinin kendilerine güç verdiğini belirtti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.