Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Köy Çocukları Buz Pateniyle Tanıştı

Sivas’ta 4 köy okulunda eğitim gören çocuklar, Çocuk Oyun ve Eğlence Merkezi’nde ilk kez buz pateni yapmanın keyfini yaşadı.Sivas Valiliği ve İl Özel İdaresi’nin işbirliğiyle düzenlenen ’23 Nisan En Mutlu Günüm’ etkinliği kapsamında...

Haber Giriş Tarihi: 27.04.2016 15:57
Haber Güncellenme Tarihi: 27.04.2016 15:57
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Sivas’ta 4 köy okulunda eğitim gören çocuklar, Çocuk Oyun ve Eğlence Merkezi’nde ilk kez buz pateni yapmanın keyfini yaşadı.
Sivas Valiliği ve İl Özel İdaresi’nin işbirliğiyle düzenlenen ’23 Nisan En Mutlu Günüm’ etkinliği kapsamında Hafik ilçesine bağlı Durulmuş, Yeniköy, Çınarlı ve Düzyayla köy ilkokulunda eğitim gören öğrenciler Çocuk Oyun ve Eğlence Merkezi’ne getirildi. Birbirinden eğlenceli oyuncaklarla eğlenceli vakit geçiren minikler ilk kez buz pateni yapmanın keyfini yaşadı.
Hafik İlçe Milli Eğitim Müdürü Bünyamin Özdemir, "23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı haftası etkinlikleri kapsamında Sivas Valiliği ve İl Özel İdaresi’nin organize ettiği ’23 Nisan En Mutlu Günüm’ adı altında bir etkinlik düzenlendi. Hafik ilçesine bağlı 4 tane köy ilkokulundaki 70 öğrencimiz ve 5 öğretmenimiz ile birlikte buraya geldik. Öğrencilerimizin oyun ve eğlence merkezinde eğlendiklerini görmek mutluluklarını görmek hepimizi mutlu etti. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi.
Öğrenciler ise ilk kez buz pateni yaptıklarını belirterek çok eğlenceli olduğunu söyledi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.