Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kosovalı Anik tedavi için İnegöl’de

İnegöl Belediyesi’nin kardeş şehri olan Kosova Mitroviça’da düzenlenen iftar programı ve yardım kolilerinin dağıtımı için Ramazan ayında Kosova’ya giden Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ın sahip çıktığı 3 yaşındaki Anik Dansefa,...

Haber Giriş Tarihi: 28.08.2016 17:40
Haber Güncellenme Tarihi: 28.08.2016 17:40
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
İnegöl Belediyesi’nin kardeş şehri olan Kosova Mitroviça’da düzenlenen iftar programı ve yardım kolilerinin dağıtımı için Ramazan ayında Kosova’ya giden Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ın sahip çıktığı 3 yaşındaki Anik Dansefa, tedavi için İnegöl’e geldi.
Belediye Başkanı Alinur Aktaş yardım kolisi dağıtımı sırasında, 15 aylıkken geçirdiği yüksek ateş nedeniyle rahatsızlanan ve sadece nefes alıp verebilen 3 yaşındaki Kosovalı minik Anik Dansefa’nın hastalığı ile ilgili bilgi aldı. Ailenin maddi gücünün olmaması nedeniyle hastalığı teşhis edilemeyen minik Kosovalı, Alinur Aktaş’ın desteğiyle tedavi için İnegöl’e geldi.
Yardım kolilerinin dağıtımı sırasında Dansefa ailesinin evini ziyaret eden İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş, kolilerin teslim edilmesinden sonra aile bireyleri ile sohbet ederken, puset içinde olan minik Anik’in hasta olduğunu ve hastalığının teşhis edilemediğini öğrendi. Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ın desteği ile minik Anik Dansefa, annesi Fitare Fejzullahu ile babası Lavdim Dansefa dün İnegöl’e geldi.
Tedavisine İnegöl’de başlanacak olan Kosovalı minik Anik Dansefa, buradaki tedavinin ardından, uygun görülmesi halinde Bursa’ya ya da farklı illere de sevk edilebilecek. Henüz teşhisi konulamayan hastalığın burada yapılacak olan tedavinin ardından belli olup olmayacağı ise merak konusu.
Ailenin ve minik Anik’in durumundan oldukça etkilenen Başkan Aktaş, tedavi için elinden gayreti göstereceğini ifade etti. Kendisini makamında ziyaret eden küçük çocuğu kucağına alan Aktaş, “Kosova’dan küçük misafirimiz Anik geldi. Pazartesi tedaviye başlıyoruz. Mevlam Şafi ismiyle şifalar versin” notu ile fotoğrafı sosyal medya hesabından paylaştı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.