Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kosova’da Katolik kilisesi TİKA’dan tadilat için destek istedi

Mitroviça Katolik Cemaati Temsilcisi Don Bardhec Zymi, Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı’ndan (TİKA) kilisenin tadilatı için destek istedi.Mitroviça Katolik Cemaati Temsilcisi Don Bardhec Zymi, Türk İşbirliği ve Koordinasyon...

Haber Giriş Tarihi: 24.05.2018 14:11
Haber Güncellenme Tarihi: 24.05.2018 14:11
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Kosova’da Katolik kilisesi TİKA’dan tadilat için destek istedi

Mitroviça Katolik Cemaati Temsilcisi Don Bardhec Zymi, Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı’ndan (TİKA) kilisenin tadilatı için destek istedi.

Mitroviça Katolik Cemaati Temsilcisi Don Bardhec Zymi, Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı (TİKA) Kosova Ofisini ziyaret etti. Zymi, Katolik kilisesinin tadilatı için TİKA yetkililerinden yardım istedi. Ziyaret sonrasında TİKA Kosova Ofisi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda, “Mitroviça Katolik Cemaati Temsilcisi Don Bardhec Zymi ofisimizi ziyaret ederek Mitroviça Kutsal Haç Kilisesinin tadilatı için TİKA’dan destek istedi. Başta Kosova olmak üzere, Balkanlar’da sürdürülebilir huzur ve barışın kurulabilmesi için din, dil, ırk ayrımı gözetmeksizin sürdürdüğümüz proje ve faaliyetler hakkında bilgi verdik” ifadelerine yer verdi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.