Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Korsanların Kaçırdığı Türk Denizci Ülkeye Döndü

Nijerya açıklarında korsanların saldırısına uğrayıp kaçırılan ’Puli’ adlı gemide ikinci kaptan olarak görev yapan Haluk Buran’ın babası Ali Mehmet Buran, serbest bırakılan oğlunun sesini duyunca çok mutlu olduğunu ifade etti.İkinci...

Haber Giriş Tarihi: 26.04.2016 13:22
Haber Güncellenme Tarihi: 26.04.2016 13:22
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Korsanların Kaçırdığı Türk Denizci Ülkeye Döndü
Nijerya açıklarında korsanların saldırısına uğrayıp kaçırılan ’Puli’ adlı gemide ikinci kaptan olarak görev yapan Haluk Buran’ın babası Ali Mehmet Buran, serbest bırakılan oğlunun sesini duyunca çok mutlu olduğunu ifade etti.
İkinci kaptan olarak ’Puli’ adlı gemide çıktığı ilk seyirde Nijerya açıklarında kaçırılan 6 mürettebattan biri olan Haluk Buran, serbest bırakılıp Türkiye’ye döndü. Oğlunun sesini duymanın sevincini yaşayan baba Buran, "Bu mutluluğu Allah bize yaşattırdı. Allah bütün gençlerimize, bütün çocuklarımıza bütün anne ve babaya hepsinin yüzünü güldürsün. Bu mutluluğu nasıl paylaşmak istiyorum ama oğlum geldi. Şirket de bize çok yardımcı oldu. Oğlumun sesini duyunca bir o kadar daha mutlu oldum. Allah razı olsun devletimizden, milletimizden. Çocuklara iş güç veriyorlar. Biz bu mutluluğu böyle istiyoruz. Onlar çoluğu çocuğu ile mutlu olduktan sonra biz daha mutlu oluyoruz. Bir kere görüştüm sabahleyin 5.30-6 civarı, ’ben geldim, ben iyiyim babacığım başa bir şeyimiz yok’ dedi" ifadelerini kaydetti.
"İLK SESİNİ DUYDUĞUMDA ÇOK MUTLU OLDUM"
Şirketin çok ilgili olduğunu ifade eden baba Buran, "Her zaman bizi aradılar. Her zaman halimizi hatırımızı sordular.Allah razı olsun. 20 gün oldu görüşmüyorum ben oğlumla. İlk sesini duyduğumda çok mutlu oldum. Bu mutluluğu yaşamak benim için çok güzel bir şey. Hele bir anne ve baba için bunu değişemem hiçbir şeye" diyerek duygu ve düşüncelerini ifade etti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.