Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Korona virüs denetimlerinde pes dedirten görüntü

KORONA VİRÜS İLE MÜCADELE KAPSAMINDA İSTANBUL'A BELLİ İSTİSNALAR HARİCİNDE ARAÇ GİRİŞ VE ÇIKIŞI YASAKLANMASIYLA POLİS EKİPLERİ DENETİMLERİNİ SIKLAŞTIRDI. TUZLA TEM OTOYOLUNDA, SOSYAL MESAFEYE UYMADAN FAZLA YOLCU TAŞIYAN MİNİBÜS SÜRÜCÜSÜ İSE PES DEDİRTTİ. MİNİBÜSÜN İÇERİSİNDEKİ YOLCULARIN YANI SIRA BAGAJDA DA İKİ KİŞİ TAŞIYAN SÜRÜCÜYE PARA CEZASI KESİLDİ. MİNİBÜS, İL DIŞINA ÇIKMASINA İZİN VERİLMEYEREK GERİ GÖNDERİLDİ.

Haber Giriş Tarihi: 04.04.2020 13:57
Haber Güncellenme Tarihi: 04.04.2020 13:57
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Korona virüs denetimlerinde pes dedirten görüntü

Korona virüs ile mücadele kapsamında İstanbul’a belli istisnalar haricinde araç giriş ve çıkışı yasaklanmasıyla polis ekipleri denetimlerini sıklaştırdı. Tuzla TEM otoyolunda, sosyal mesafeye uymadan fazla yolcu taşıyan minibüs sürücüsü ise pes dedirtti. Minibüsün içerisindeki yolcuların yanı sıra bagajda da iki kişi taşıyan sürücüye para cezası kesildi. Minibüs, il dışına çıkmasına izin verilmeyerek geri gönderildi.

Korona virüse karşı mücadele kapsamında yayınlanan genelgeyle, belli istisnalar haricinde araçların İstanbul’a giriş ve çıkışları yasaklandı. Polis ekipleri TEM otoyolunda kontrol noktaları oluşturarak denetimler gerçekleştiriyor. Araç sürücülerin belgeleri kontrol ediliyor, ateşleri ölçülüyor. Denetimler sırasında durdurulan bir minibüs ise görenleri şaşkına çevirdi. Kurallara uyulmayarak fazla kişinin taşındığı ve sosyal mesafe kuralına uyulmayan minibüsün bagajından da iki kişi çıktı. Hem minibüsün içinde hem de bagajda yolcu taşıyan minibüs sürücüne Kabahatler Kanununa göre bin TL, fazla yolcu taşımaktan dolayı 104 TL para cezası kesildi. Seyahat belgesi olmayan minibüs, İstanbul’dan çıkış yapmasına izin verilmeyerek geri gönderildi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.