Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Korna Çalarak Terörü Protesto Ettiler

Türkiye’de son zamanlarda artış gösteren terör olaylarını protesto etmek için bir araya gelen vatandaşlar, araçlarıyla korna çalarak terörü protesto ettiler.Kastamonu’da Un Fabrikası Kavşağı’nda toplanan sürücüler, son zamanlarda...

Haber Giriş Tarihi: 10.08.2015 16:49
Haber Güncellenme Tarihi: 10.08.2015 16:49
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Türkiye’de son zamanlarda artış gösteren terör olaylarını protesto etmek için bir araya gelen vatandaşlar, araçlarıyla korna çalarak terörü protesto ettiler.
Kastamonu’da Un Fabrikası Kavşağı’nda toplanan sürücüler, son zamanlarda ülke genelinde yaşanan terör olaylarını protesto etmek için korna çaldı. 100’den fazla aracın ve motosiklet sürücülerinin destek verdiği protesto gösterisinde, araçlar korna çalarak şehir içinde tur attı. Araçların geçişi esnasında bazı araç sürücüleri de korna çalarken, bazı vatandaşlar da alkış tutarak konvoy halindeki araçlara destek verdi. Konvoyun sonunda açıklama yapan gurup, Türkiye’de son zamanlarda yaşanan terör olaylarına sessiz kalmamak için böyle bir protesto gösterisi düzenlediklerini belirterek, “Bizler, artık anaların ağlamamasını istiyoruz. Ateş sadece düştüğü yeri değil bütün ülkemizin bağrını yakmaktadır. Ülke olarak büyük bir üzüntü içerisindeyiz. Bir an önce bu terör olaylarının son bulmasını istiyoruz” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.