Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kore Ve Kıbrıs Gazileri Göreve Hazır

Elazığ’da bulunan Kore ve Kıbrıs gazileri, terör olaylarına dikkat çekerek, her zaman göreve hazır olduklarını belirtti. Türkiye Muharip Gaziler Derneği Elazığ Şube Başkanı Mehmet Namık Bulut, “Bizler gazi olarak her zaman göreve hazır...

Haber Giriş Tarihi: 24.05.2016 10:51
Haber Güncellenme Tarihi: 24.05.2016 10:51
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Elazığ’da bulunan Kore ve Kıbrıs gazileri, terör olaylarına dikkat çekerek, her zaman göreve hazır olduklarını belirtti. Türkiye Muharip Gaziler Derneği Elazığ Şube Başkanı Mehmet Namık Bulut, “Bizler gazi olarak her zaman göreve hazır ve devletimizin yanındayız. Bize görev düştüğü zaman bizde bu görevi seve seve yaparız" dedi.
Türkiye Muharip Gaziler Derneği Elazığ Şubesi tarafından son zamanlarda yaşanan terör olaylarına ilişkin basın açıklaması düzenlendi. Dernek binasında düzenlenen açıklamaya, Şube Başkanı Mehmet Namık Bulut ve gaziler katıldı. Terörün Türkiye’nin kanayan yarası olduğunu belirten Bulut, "Bu konuda gerekli çalışmaları yapıyor. İnşallah bunun sonu gelir. Ülkemizde evlatlarımız gidiyor. Annelerimiz her gün figan ediyorlar. Şehit olan askerimize, polisimize rahmet diliyorum. Bizler gazi olarak burada her zaman göreve hazır ve devletimizin yanındayız. Her zaman devletimizin emrindeyiz. Bize görev düştüğü zaman bizde bu görevi seve seve yaparız" diye konuştu.
“BİZ HER ZAMAN ASKERİZ”
Her zaman vatanı savunmaya hazır olduklarını vurgulayan 81 yaşındaki Kore gazisi Mustafa Fidan, “Çorman cephelerinde, Vegas, Kansas gibi yerlerde 1 sene kaldım. Buralarda savaştık ve çarpıştık. Ben şofördüm ve her tarafa giderdim. Orada hayatını kaybeden şehitlerimizi defnettik. Şehitlerimize çok su döktüm. Her şeyle karşılaştım. İyi gün, kötü gün gördüm. Biz her zaman askeriz ve devletle beraberiz. Her zaman da savaşa hazırız” dedi.
20 yaşındayken Etimesgut’tan Kıbrıs savaşına katıldığını anlatan Kıbrıs Gazisi 63 yaşındaki Yusuf Aktağlı ise, “Ülkemizde de terör olayları var. Şehitlerimize Allah’tan rahmete dilerim. Biz de her zaman askeriz ve devletimizin yanındayız. Devletimizin bize bir görev vermesini bekliyoruz” diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.