Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

köprüden geçişler paralı olunca vatandaşlar Topçular’ı tercih etmeye başladı

Osmangazi Köprüsü’nden geçişlerin bu sabahtan itibaren paralı olması üzerine vatandaşlar körfez geçişinde yeniden Topçular feribot iskelesini tercih etmeye başladı.Bayram müddetince ücretsiz olan Körfez Köprüsü bugün sabah itibariyle...

Haber Giriş Tarihi: 11.07.2016 13:33
Haber Güncellenme Tarihi: 11.07.2016 13:33
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
köprüden geçişler paralı olunca vatandaşlar Topçular’ı tercih etmeye başladı
Osmangazi Köprüsü’nden geçişlerin bu sabahtan itibaren paralı olması üzerine vatandaşlar körfez geçişinde yeniden Topçular feribot iskelesini tercih etmeye başladı.
Bayram müddetince ücretsiz olan Körfez Köprüsü bugün sabah itibariyle paralı olunca bayramda tarihinin en büyük durgunluğunu yaşayan Topçular feribot iskelesi yeniden canlandı. Vatandaşlar feribotu köprü geçiş fiyatının pahalı olması sebebiyle tercih ettiklerini dile getirirken, İDO’nun köprü ile rekabet edebilmek için gemilerde ücretsiz sıcak yemek servisine başlaması da tercih sebebi oldu.
Halen Topçular’da binek otomobillerden tek yönlü geçiş için 60 TL ücret alınırken, gidiş dönüş ise 100 TL. Osmangazi Köprüsü’nü kullanan vatandaşlarsa binek otomobiller için 88 TL 75 Krş ücret ödüyor.
Bugün sabah saatleriyle birlikte hareketlenmeye başlayan Topçular iskelesinin bundan sonraki günlerde eski normal yoğunluğuna dönmesi bekleniyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.