Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Köprüdeki Çökme Mahalleliyi Korkutuyor

Zonguldak’ın Ereğli ilçesindeki bir köprüde oluşan çukur nedeniyle tedirginlik yaşayan mahalleli duruma önlem alınmasını istedi.Kepez Mahallesi Solak Köyü Yolayrımı mevkisindeki köprü üzerinde öğlen saatlerinde meydana gelen çökme...

Haber Giriş Tarihi: 05.05.2016 19:23
Haber Güncellenme Tarihi: 05.05.2016 19:23
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Zonguldak’ın Ereğli ilçesindeki bir köprüde oluşan çukur nedeniyle tedirginlik yaşayan mahalleli duruma önlem alınmasını istedi.
Kepez Mahallesi Solak Köyü Yolayrımı mevkisindeki köprü üzerinde öğlen saatlerinde meydana gelen çökme nedeniyle çukur açıldı. Mahalle sakinleri çukurun etrafında sebze kasaları koyup etrafında güvenlik şeridi çekerek araçların ve yayaların içerisine düşmemesi için önlem aldı. Köprü üzerindeki asfaltın altının boş olması daha büyük bir çökme tehlikesini doğururken, mahalle sakinleri yetkililerden önlem alınmasını istedi.
Kepez Mahallesi sakinlerinden Satılmış Sevim, “Buradan insanlar geçiyor. Allah muhafaza buraya bir araba düşse, buradan kamyon ve TIR’lar geçiyor. Burası işlek bir yer. Bir zaman geldiler burasının kazılıp yükseleceği söylendi. Şu anda hiç bir şey yok" dedi.
Ereğli Belediyesi ekipleri köprü üzerinde çökmenin meydana geldiği bölgeye gelerek yaptıkları incelemenin ardından yolun büyük kısmını trafiğe kapattı. Ereğli Belediyesi’nin çöken yolda çalışma başlatacağı ifade edildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.