Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Köpekbalığı kanser hastalarına şifa olacak

İstanbul’un tanınmış balıkçılarından Kenan Balcı bu sezon da yakaladıkları köpekbalıklarının etini kanser hastalarına dağıtacaklarını açıkladı.Her sezon yakaladıkları köpekbalıklarının etini şifa olması için kanser hastalarına...

Haber Giriş Tarihi: 13.10.2016 11:28
Haber Güncellenme Tarihi: 13.10.2016 11:28
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
İstanbul’un tanınmış balıkçılarından Kenan Balcı bu sezon da yakaladıkları köpekbalıklarının etini kanser hastalarına dağıtacaklarını açıkladı.
Her sezon yakaladıkları köpekbalıklarının etini şifa olması için kanser hastalarına dağıtan Balıkçı Kenan bu yıl da aynı uygulamayı sürdürecek. Bu sezonun ilk köpekbalığını palamut sürüsüyle birlikte yakaladıklarını söyleyen Kenan Balcı, mutluluğunu dile getirdi. Balcı mutluluğunun sebebini, ‘’Çünkü kanser hastalarımız bize hep köpekbalığı olup olmadığını soruyordu. Bugün mevsimin ilk köpekbalığı yakalandı. Cuma günü saat 1’de bu balığı kesip gelen hastalarımıza şifa niyetine ücretsiz olarak dağıtacağız’’ şeklinde açıkladı.
Altıncı kez dağıtılacak
Balık işinin şans işi olduğunu belirten Balcı, ‘’En son 20 sene önce bu kadar fazla palamut yakalanmıştı, bu sene de aynı şekilde palamut çıkıyor. Diğer balıklar palamuda göre daha az. Geçen sene 40-41 tane köpekbalığı yakalamıştık. Bu sene henüz ilkini yakaladık ve inşallah bu balığı dağıtıp kanser hastalarına şifa niyetine dağıtacağız. Daha önce de yakaladığımız köpekbalıklarını dağıtmıştık, bu altıncısı olacak’’ dedi.
Dünyada kanser olmayan tek canlı köpekbalığı
Köpekbalığı etinin kanser hastalarına iyi gelmesinin sebebini de açıklayan Balcı, ‘’Dünyada kanser olmayan tek canlı köpekbalığı, bunu bilim adamları da söylüyor. O yüzden kanser hastalarımız ısrarla bu balığı istiyor. Biz de köpekbalığı yakaladıkça ücretsiz bir şekilde hastalarımıza dağıtıyoruz’’ diyerek sözlerini noktaladı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.