Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Konyalı şehidin evinde yas

Hakkari Çukurca’da güvenlik güçleri ile PKK’lı teröristler arasında çıkan çatışmada şehit olan Piyade Uzman Onbaşı Yunus Emre Uçar’ın memleketi Konya’daki baba evinde yas var.Hakkari’de devam eden operasyonlar kapsamında bu sabah...

Haber Giriş Tarihi: 03.09.2016 17:00
Haber Güncellenme Tarihi: 03.09.2016 17:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Hakkari Çukurca’da güvenlik güçleri ile PKK’lı teröristler arasında çıkan çatışmada şehit olan Piyade Uzman Onbaşı Yunus Emre Uçar’ın memleketi Konya’daki baba evinde yas var.
Hakkari’de devam eden operasyonlar kapsamında bu sabah PKK’lı teröristlerle girilen çatışmada 3 asker şehit oldu, 3 ağır 20 asker de yaralandı. Şehit askerlerden Piyade Uzman Onbaşı Yunus Emre Uçar’ın (24), memleketi Konya’nın Sarayönü ilçesi Ladik Mahallesi’ndeki evine acı haber ulaştı. Aileye, şehit haberi ilçe idarecileri ve askeri yetkililer tarafından verildi. Oğullarının şehit olduğu haberini alan baba Şaban ve anne Sıdıka Uçar, gözyaşlarına boğuldu. Haber ulaşmasının ardından şehidin baba evine Türk bayrakları asıldı. Acı haberin ardından şehidin yakınları ve komşuları da eve akın etti. Evli ve bir çocuk babası olduğu öğrenilen şehit Uçar’ın yarın öğle namazının ardından düzenlenecek cenaze töreninin ardından mahalle mezarlığına defnedileceği öğrenildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.