Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Konya’dan askere bayraklı destek klibi

Konya Büyükşehir Belediyesi, Zeytin Dalı Harekâtı’na destek için ‘Her An Dua Her Yer Türk Bayrağı’ kampanyası başlatarak bir video klip hazırladı.Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından sürdürülen Zeytin Dalı Harekâtı’na Konya Büyükşehir...

Haber Giriş Tarihi: 01.02.2018 15:37
Haber Güncellenme Tarihi: 01.02.2018 15:37
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Konya’dan askere bayraklı destek klibi

Konya Büyükşehir Belediyesi, Zeytin Dalı Harekâtı’na destek için ‘Her An Dua Her Yer Türk Bayrağı’ kampanyası başlatarak bir video klip hazırladı.

Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından sürdürülen Zeytin Dalı Harekâtı’na Konya Büyükşehir Belediyesi düzenlediği kampanya ile destek verdi. ‘Her An Dua Her Yer Türk Bayrağı’ sloganıyla başlatılan kampanya ile değişik noktalarda Türk bayrakları dağıtılarak, ev ve iş yerlerine bayraklar asıldı. Kampanyaya destek için hazırlanan kısa video klip de sosyal medyada ilgi gördü. Türk askerinden övgü ile bahsedilen klipte Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, “Tüm gücümüzle bu mücadeleyi verecek ve gelecek bir asırdaki yol haritamızı netleştireceğiz ya da teslim olup başımıza geleceklere razı olacağız. Ya öleceğiz, ya olacağız. Hedef bu olmalı” sözlerine yer verildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.