Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Konya Valisinden elektrik kesintisi açıklaması

Konya Valisi Yakup Canbolat, il genelinde dün gece yarısından sonra yaşanan ve halkın darbe girişimi endişesiyle Konya Valiliği önünde toplanmasına neden olan elektrik kesintisine ilişkin açıklama yaptı.Konya Valisi Yakup Canbolat, 30 Ağustos...

Haber Giriş Tarihi: 30.08.2016 12:17
Haber Güncellenme Tarihi: 30.08.2016 12:17
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Konya Valisi Yakup Canbolat, il genelinde dün gece yarısından sonra yaşanan ve halkın darbe girişimi endişesiyle Konya Valiliği önünde toplanmasına neden olan elektrik kesintisine ilişkin açıklama yaptı.
Konya Valisi Yakup Canbolat, 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle düzenlenen törende yaptığı açıklamada, "Dün gece Seydişehir ilçesindeki T4 dedikleri bir trafoda aşırı yükleme nedeniyle, 20 dakikalık ilimiz genelinde elektrik kesintisi yaşandı. Ama derhal müdahale edildi ve şehre akabinde hemen elektrik verildi. Yani normale döndü her hangi bir provokasyon ya da şüpheli olacak bir durum yok” dedi.
Teknik bir arıza soncunda elektriğin kesildiğini söyleyen Vali Canbolat, "Biz geceden de TEİAŞ Bölge Müdürümüz ile ve MEDAŞ Genel Müdürümüzle görüştük zaten bir sorun da yaşanmadı, 20 dakika sonra elektrik verildi” ifadelerini kullandı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.